Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.972
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.972
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Anchorage Digital, Personelinin %20’sini İşten Çıkardı

Anchorage Digital

Kripto bankası Anchorage Digital, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düzenleyici belirsizliği gerekçe göstererek yaklaşık %20 oranında personelini işten çıkaracağını açıkladı.

Şirket, piyasa koşullarının ürünlerine olan talebi artırdığını ve gözetim altındaki müşteri varlıklarının tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu söyledi. Ancak aynı makroekonomik, piyasa ve düzenleyici dinamiklerin işleri ve kripto endüstrisini olumsuz etkilediğini ifade etti.

Anchorage, Ocak 2021’de Para Birimi Denetçisi Ofisi’nden ulusal bir güven bankası tüzüğü alan ilk ABD merkezli kripto firması olmuştu. Şirket, dijital varlık ortamına ve dijital varlık sahipleri için düzenlenmiş çözümler oluşturma becerisine olan güvenini koruyor.

Bu haber, ABD’deki bankacılık sisteminin kargaşa içinde olduğu bir dönemde geldi. Son bir haftada üç bölgesel bankanın iflas etmesi, Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun bazı bankalar için tüm müşteri mevduatlarını garanti altına almak gibi olağanüstü bir adım atmasına neden oldu.

Kripto endüstrisindeki işten çıkarmalar yılın başından bu yana önemli ölçüde yavaşlamıştı. Ancak Anchorage’ın personel azaltma kararına, Silicon Valley Bank, Silvergate Bank ve Signature Bank’ın iflası gibi olayların etkisi olup olmadığı belli değil.

Ayrıca Şirket, işten çıkarmaları kaynaklarına daha iyi odaklanılması için stratejik bir yeniden düzenleme olarak nitelendirdi ve dijital varlık sahipleri için hizmet sunmaya devam edeceğini belirtmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir