Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.672
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.672
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

KuCoin, Yuan Endeksli Stablecoin Üreten Firmaya Fon Sağlıyor

KuCoin

KuCoin Ventures, Çin yuanına sabitlenmiş bir stablecoin ihraççısı ve blok zinciri tabanlı ödeme hizmeti sağlayıcısına yatırım yaparak yeni stablecoin girişimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Yatırım turunda KuCoin’in yatırımcısı IDG Capital ve yatırım kolu Circle Ventures da dahil olmak üzere bazı önde gelen endüstri yatırımcıları yer almıştır. CNHC olarak bilinen stablecoin ihraççısına yapılan bu yatırımın tutarı 10 milyon dolar olarak açıklanmıştır.

KuCoin Ventures lideri Justin Chou, CNHC’ye yapılan yatırımın KuCoin Ventures’ın stablecoin ile ilgili bir projeye yaptığı ilk yatırım olduğunu belirtmiştir. Chou, CNHC’ye yapılan yatırımın KuCoin Ventures’ın Asya-Pasifik bölgesindeki Web3 altyapısını destekleme stratejisini yansıttığını söylemiştir.

CNHC kurucu ortağı Joy Cham, platformun yaklaşık iki yıl önce offshore yuan birimine sabitlenen stabilcoin CNHC’yi piyasaya sürdüğünü belirtmiştir. CNHC stablecoin şu anda yalnızca bir merkezi borsada, TruBit Pro Exchange’de listelenmektedir. Ancak Cham, CNHC’nin yakın gelecekte daha merkezi ve merkezi olmayan borsalarda listeleneceğini söylemiştir.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu, KuCoin’in SVB, Silvergate veya Signature Bank ile herhangi bir bağı olmadığı için firmanın bankacılık krizi nedeniyle bir miktar etkilendiğini belirtti, ancak hizmetlerinin devam ettiğini açıkladı. Ancak Lyu, kriptonun geleneksel bankacılıktan çıkarılmasının sektör üzerinde uzun süreli etkilere neden olabileceğini söylemiştir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir