Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.346
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.346
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Atomic Wallet Hacklendi, Kayıp Büyük!

Son 24 saat içerisinde gelen bildirimlere göre birçok kullanıcının varlıkları cüzdanlarından kaybolmaya başladı. İlk raporlara göre bir kullanıcı 3,5 milyon dolar değerinde Tether(USDT) kaybettiğini öne sürdü. Kullanıcılar cüzdan sağlayıcısını suçladı.

İlginizi Çekebilir: Yemek Sepeti’ne ChatGPT Desteği!

Atomic Wallet yetkilileri 3 Haziran’da yaptığı açıklamada güvenliği ihlal edilmiş bütün cüzdanlarla ilgili raporları kabul ettiğini ve durumu aktif olarak araştırıp kullanıcılarına yakın zamanda bilgi vereceğini söyledi. Buna rağmen birçok kullanıcı fonlarını çekerek cüzdanlarını boşalttı.

Kayıp 35 Milyon Dolar

Atomic Wallet şu ana kadar kayıplarla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Fakat sosyal medya üzerinden geçmişteki hack olaylarını araştıran ZachXBT isimli tecrübeli kullanıcı, fonlarını kaybeden kişilerden hash’lerini paylaşmalarını talep etti. ZachXBT fon hırsızlığını onaylarken, kaybın 35 milyon dolara kadar çıktığını belirtti. Şu ana kadar 100’den fazla cüzdan kayıp yaşarken toplam kaybın USDT cinsinden değeri 7,95 milyon dolar.

”En büyük beş kayıp 17 milyon doları oluşturuyor.”

Atomic Wallet, blok zincirindeki fonlarınıza erişmenizi sağlayan bir arayüzdür. Özel anahtarlar kelimeleriniz ve yedekleme ifadeniz gibi en önemli bilgiler cihazınızda yerel olarak saklanır ve güçlü bir şekilde şifrelenir. M-cüzdan ve içindeki tüm işlemler bir şifre ile korunmaktadır. Atomic Wallet özel verilerinizin hiçbirini saklamaz, bu da sizi cüzdanınızın ve paranızın gerçek sahibi yapar.


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir