Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.903
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.903
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Shiba Inu’dan Dev Yakım!

Shibburn twitter hesabı son yedi gün içerisinde 4 milyar Shiba Inu‘nun yandığını ve 27 işlem gerçekleştiğini belirtti. Shiba Inu yakma işlemleri bu şekilde devam ederse önümüzdeki günlerde fiyat hareketlerinde yukarı doğru bir yükseliş görebiliriz.

İlginizi Çekebilir: CoreWeave ve Microsoft’tan Milyar Dolarlık Anlaşma

Shiba Inu topluluk üyesi Kuro, İsveç merkezlik bir blokchain firması olan Tangem’in Shiba yakımına katkısını gösteren e-postanın ekran görüntüsünü paylaştı. Şirket şu anda bir soğuk cüzdan geliştiriyor ve 5000 adet ön sipariş almış durumda. Ekran görüntüsüne göre şirket satılan her Shib cüzdanın %5’ini yakacak.

Tangem Shibarium ağının yakında Shib soğuk cüzdanına ekleneceğini duyururken Shiba’ya olan desteğinin de ileriki zamanlarda devam edeceğini belirtiyor.

Shibburn girişimi, topluluğa yeni sitesinin bu ay açılacağını bildirmişti. Şu anda site kullanıcılarına açık. Anlık olarak yakımları takip edebilirsiniz. Yeni web sitesi sayesinde kullanıcılar, ortaklık programı ve yakında çıkacak olan Web3 reklam sistemi aracılığıyla SHIB kazanma fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca sosyal medyada yazma, paylaşma, abone olma ve etkileşimde bulunma gibi çeşitli görevler için ödül jetonları alma fırsatına da sahip olabilecekler.

Shiba Inu işlemleri Haziran’dan bu yana % 310,69 arttı ve 10,7 milyon dolarlık kayda değer bir artış gösterdi.

Shibarium borsası taahhüt edildiği gibi Q2-Q3 çıkarsa ve topluluk yakımları bu şekilde devam ederse Shib fiyat hareketleri ileri zamanlarda yukarı yönlü olabilir.

 


Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir