Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.902
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.902
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Atomic Wallet Hatası Bulana 1 Milyon Dolarlık Ödül !

Atomic wallet

“Atomic Wallet, 2023 Haziran Hack Saldırısının Ardından Güvenliği Güçlendirmek İçin 1 Milyon Dolarlık Hata Ödül Programı Başlattı”

Merkeziyetsiz cüzdan Atomic Wallet, geçtiğimiz Haziran ayında meydana gelen 100 milyon dolarlık hack saldırısının ardından güvenlik önlemlerini artırmak ve yazılım açıklarını bulan beyaz şapkalı hackerları teşvik etmek amacıyla 1 milyon dolarlık bir hata ödül programı başlattı. Şirket, güvenlik açıklarını tespit eden ve raporlayan beyaz şapkalı hackerları ödüllendirmeyi amaçlayan bu program ile platformun güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Atomic Wallet wird verklagt - Blockchainwelt

Ödül programı kapsamında, düşük riskli sorunları raporlayanlara 500 ABD doları, yüksek riskli güvenlik açıklarını bulanlara 10.000 ABD doları ve ciddi risk oluşturan güvenlik ihlallerini keşfedenlere ise 100.000 ABD doları gibi çeşitli ödüller sunulacak.

Ancak, bu önemli gelişmeye rağmen, blog yazısında Haziran ayındaki büyük hack saldırısına dair herhangi bir bahis yapılmadı. Geçmişte Kuzey Koreli hacker grubu Lazarus’un bu saldırıyı gerçekleştirdiğine dair güçlü iddialar ortaya atılmış olsa da, saldırının detayları hâlâ incelenmekte.

Atomic Wallet, geçmişteki hack saldırısının ardından başlatılan bir toplu dava ile karşı karşıya kalmıştı. Davacılar, şirketin güvenlik açıklarını bilmekle birlikte yeterli önlemleri almadığını iddia ederken, şirket ise sorumluluğu sınırlayan hizmet şartları ve saklama dışı cüzdan operasyonlarına vurgu yaparak davayı reddetmeye çalışıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir