Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.250
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.250
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Yargıç, SBF Avukatlarının Talebini Reddetti!

SBF

ABD federal yargıcı Lewis Kaplan, iflas eden kripto para borsası FTX’in eski CEO’su SBF’in cezasını, avukatlarının cezanın 28 Mart’tan “Mayıs 2024 başı-ortasına” ertelenmesini istemesi üzerine ertelemeyi reddetti.

SBF tarafından Perşembe günü ABD Denetimli Serbestlik ve Duruşma Öncesi Hizmetler Sistemi ile bir ceza önerecek olan ceza öncesi bir röportaj yapması bekleniyor. Avukatları, savunmanın ceza sürecine hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu savundu.

Avukatlar, hükümetin ceza için gerekli açıklamalarının 2 Şubat’a kadar yapılmayacağını iddia etti, savunmanın “cezanın verilmesi için gerekli malzemeleri toplaması ve sunum görüşmesine hazırlanması” gerektiğini yazdı.

SBF, bununla beraber, banka dolandırıcılığı ve Çinli hükümet yetkililerine rüşvet verildiği iddialarıyla ilgili suçlamalar nedeniyle 11 Mart’ta başlayacak ikinci bir duruşmayla da karşı karşıya. SBF’nin avukatları, hükümetin devam edip etmeyeceğine henüz karar vermediğini savundu.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

İtiraz Yok

Hakim Kaplan, savunmanın daha önce ceza tarihine itirazının olmadığını belirterek , yeterli sürenin olduğunu söyledi.

Kaplan emrinde “Sanığa ceza sunumlarını yapması için bir ek süre tanınmıştır” diye yazdı ve Bankman-Fried’ın ceza öncesi görüşmeye hazırlanmak için altı ayı olduğunu ekledi.

Bankman-Fried, 2 Kasım’da FTX müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan jüriler tarafından suçlu bulundu ve duruşma, müşteri fonlarının büyük ölçüde kötüye kullanıldığını ortaya çıkardı. FTX geçen yıl Kasım ayında iflas başvurusunda bulunmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir