Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.553
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.553
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Caroline Ellison Mahkemeye Çıktı! SBF’yi Suçladı!

Caroline Ellison

Caroline Ellison, SBF’yi suçladı!


Beklenmedik bir şekilde iflas eden FTX, kripto paralarda büyük dalgalanmalara sebep olmuştu. Bu olayın ardından tutuklanan FTX’in kurucusu Sam Bankman Fried’in yargılanması sürerken, duruşmada FTX ve bağlı şirket Alameda Research ile ilgili kişilerin ifadelerine başvuruluyor. Duruşmada ifade veren isimlerden biri eski Alameda Research CEO’su Caroline Ellison oldu.

Dikkatinizi çekebilir: Immutable X (IMX), Amazon ile Ortaklık Kurdu!

Ellison ifadesinde, eski patronu SBF’nin suç işlemesini istediğini belirtti. Ellison, Alameda Research’in CEO’su olarak suç işlediğini itiraf ederken, bu talimatların SBF tarafından verildiğini ve bu suçları kendi başına gerçekleştirmediğini söyledi.

Ellison’un ifadesinde vurgulanan konular şunlar:

Ben işlemleri SBF’nin talimatları doğrultusunda gerçekleştirdim. Bu süreçte Alameda, FTX müşterilerinden milyarlarca dolar aldı ve bunu yatırımlar için kullandı. Ayrıca Alameda’nın risk seviyesini yanlış gösteren finansal tablolar gönderdim. Alameda’nın sınırsız bir kredi limiti vardı ve bu limit aracılığıyla müşteri mevduatlarına erişim sağlıyorduk.

Mahkemenin ara vermesinin ardından Caroline Ellison’un ifadesine devam edileceği belirtildi. Hatırlanacağı üzere, Caroline Ellison Aralık ayında kendisine yöneltilen yedi dolandırıcılık suçlamasını kabul etmişti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir