Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.013
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.013
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Galxe, Kullanıcılarına Geri Ödeme Yapacağını Söyledi

galxe hack geri ödeme

Galxe platformu, kullanıcılarını mağdur eden bir hack saldırısı yaşamıştı, bu olayın ardından kullanıcılarına geri ödeme yapacağını duyurdu.


▪️ 6 Ekim’de meydana gelen saldırı, kimlik avı sitesindeki işlemleri doğrulayan kullanıcıları etkilemişti. Saldırı, beş saatten biraz fazla sürmüştü ve 10 Ekim tarihine kadar yapılan ön tahminlere göre 396.000 doların üzerinde kayıp yaşanmıştı.

▪️ Bu olayın ardından Galxe, kullanıcılarına %110 oranında geri ödeme yapacağını söyleyerek “Bu zor dönemde yanımızda olanlara şükranlarımızı sunmak istiyoruz.” ifadelerini kullanıcılarına aktardı.

▪️ 9 Ekim saat 10:00 UTC itibarıyla hesaplanan değeri Tether (USDT) cinsinde ödeme yapılacak şekilde belirlenen tarih olan 16 Ekim’de, etkilenen kullanıcıların paraları otomatik olarak aldıkları cüzdan adreslerine iade edilecek.

▪️ Bu olayın ardından, Galxe’nin hızlı ve etkili tepkisi, kullanıcı güvenliğine verdiği önemin bir yansıması olarak karşımıza çıktı. Şirket, müşterilerinin mağduriyetini hızla gidermek ve güvenlerini yeniden tesis etmek adına büyük bir çaba gösterdi.

▪️ Bu tür olaylar, kripto dünyasının karmaşıklığını ve güvenlik zorluklarını bir kez daha biz kripto para severlere hatırlatıyor. Kullanıcıların kişisel bilgilerini ve finansal verilerini korumak için daima dikkatli olmaları ve güvenilir platformlar tercih etmeleri oldukça önemlidir.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Kesinlikle Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Galxe, Kullanıcılarına Geri Ödeme Yapacağını Söyledi” te bir düşünce

    • Bilal Huseynov diyor ki:

      Merhabalar, Galxe çalınan tüm varlıkları veya değerini geri temin edeceğini söyledi. Bu ise zaman alacaktır. Kendileri ile iletişime geçmeği deneyin, Discord üzerinden daha hızlı yanıt alabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir