Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.887
% 2.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.887
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Brezilya ile İlgili Sorunlar Yaşıyor!

Binance, Brezilya ile İlgili Sorunlar Yaşıyor! Temsilci Komitesi, Binance CEO’su Changpeng Zhao ve Binance’ın Brezilya şubesinin üç yöneticisi hakkında dolandırıcılık suçlamalarında bulunan bir rapor sundu. Rapor, Zhao’nun yanı sıra Daniel Mangabeira, Guilherme Haddad Nazar ve Thiago Carvalho adlı yöneticilerin gerekli izinleri almadan dolandırıcılık faaliyetlerine karıştığını iddia ediyor.

Binance Brezilya ile ilgili kapsamlı bir rapor

Temsilci Komitesi, bu konuyla ilgili dün yayınladığı 500 sayfalık kapsamlı bir raporla suçlamalarını destekledi. Söz konusu yöneticilerin, izin almadan faaliyetlerine devam ettikleri ve izin almadan yatırım sözleşmeleri sattıkları belirtiliyor:

“Şeffaflık eksikliği taşıyan şirketler kurmuşlar”

Raporda, Zhao ve diğer yöneticilerin şeffaf olmayan bazı resmi şirketler oluşturduğu, bu şirketlerin tamamının doğrudan veya dolaylı olarak Zhao tarafından kontrol edildiği ve şirketlerin iş tanımlarının olmadığı vurgulanıyor. Ayrıca, bu şirketlerin sadece düzenlemeleri atlatmayı amaçladığı da ifade ediliyor.

Dikkatinizi çekebilir: Bitstamp Kanada Hizmetlerini Durduracak!

Komite, tüm bu suçlamaların yanı sıra Menkul Kıymetler Komisyonu’ndan borsanın türev ürün satışlarıyla ilgili bir soruşturma başlatılmasını da talep ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir