Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.236
% 2.65
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.236
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitstamp, Ocak Ayında Kanada Hizmetini Sonlandıracak!

Kripto borsası Bitstamp, önümüzdeki yılın Ocak ayında Kanada’daki hizmetlerini durduracağını açıkladı.

Borsanın ABD CEO’su ve Global Ticaret Direktörü Bobby Zagotta,

“Değerli müşterilerimizi ilk olarak Mart ayında bilgilendirdikten sonra, Bitstamp, 8 Ocak 2024’ten itibaren Kanada’daki müşterilerine sunduğu hizmetleri resmi olarak durduracak.” Dedi. “Sonuç olarak, Kanada’daki tüm hesaplar kapatılacak ve müşteriler artık hesaplarına erişemeyecek.”

Zagotta müşterilerine Ocak ayına kadar paralarını çekmeyi söyledi.

Zagotta, “Bu, hafife aldığımız bir karar değil ve Kanadalı müşterilerimize yıllar boyunca gösterdikleri bağlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz” diye ekledi. “Gelecekte bir noktada Kanada’ya tekrar hizmet edebilmeyi umuyoruz.”

Borsa bunlarla beraber Sec’in belirli kripto para birimlerine yönelik düzenleyici baskıları nedeniyle ABD’deki bazı hizmetleri de durdurdu. Ayrıca 9 Ağustos’ta MATIC, SOL, NEAR, AXS, CHZ, MANA ve SAND ticaretini ve 23 Ağustos’ta ETH ticaretini sonlandırmıştı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bitstamp, ABD’de ETH Staking Hizmetini Durduruyor!

Bitstamp, önümüzdeki aydan itibaren tüm ABD kullanıcıları için Ethereum staking programını sonlandıracak.

Borsanın ABD CEO’su Bobby Zagotta, yaptığı açıklamada,

25 Eylül 2023’ten itibaren Bitstamp artık ABD’de staking hizmetleri sunmayacak” dedi. “Sonuç olarak, ABD’li müşteriler staking ödülleri almayı bırakacak. Diğer tüm Bitstamp hizmetleri bundan etkilenmeyecek.”

Yapılan bu hareket SEC tarafından hedef alınarak ABD düzenlemesinin ortasında geldi. SEC, bu tür hizmetlerin yatırım sözleşmeleri kapsamına girdiğini ve bu nedenle menkul kıymet olarak kaydedilmesi gerektiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir