Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.652
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.652
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İsrail İçin Kripto Para Yardımı Yapılacak

İsrail, İsrail haberleri, İsrail-Hamas savaşı, BTC,ETH,USD Coin ,USDT

Ukrayna-Rusya savaşına benzer bir durum İsrail’de de yaşanıyor. Sivillerin evlerini terk etmek zorunda kaldığı bir çatışma sırasında yardım toplamayı amaçlayan bir kampanya başlatıldı. İsrail-Hamas çatışmasının yoğunlaşması nedeniyle, MarketAcross, Collider Ventures ve Blokzincir Derneği gibi kuruluşlar, İsrail’de yerinden edilen ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara uluslararası bir yardım kampanyası olan “Crypto Aid Israel”i başlattı.

Bu ittifakın oluşturulmasında, çoklu imza cüzdanı gibi işlemleri denetleyen birden fazla kuruluş da yer almaktadır. Bu çoklu imza cüzdanı aracılığıyla Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) gibi kripto paralarla bağış yapılabilir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bağışlanan fonların hareket ettirilmesi için en az 7 imzaya ihtiyaç duyuluyor ve bu fonlar, bir dizi İsrail bankası ve düzenleyici kuruluşun denetimi altında tutuluyor. Toplanan fonlar kar amacı gütmeyen İsrailli kuruluşlara bağışlanacak ve bu bağışlar Güney İsrail’den ayrılmak zorunda kalan ailelere dağıtılacak.

CryptoJungle CEO’su Ben Samocha, bu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Evlerini kaybeden ailelere gıda ve barınak sağlamak için gerekli fonları toplamayı umuyoruz. Ayrıca, İsrail’deki sivil nüfusa yönelik bombalamalardan etkilenen kişilere hijyen ve tıbbi ürünler sağlamayı hedefliyoruz.”

Bu yardım kampanyası, İsrail’deki kriz sırasında insanlara yardım etmeyi amaçlayan bir insani girişimi temsil etmektedir ve kripto paraların kullanılması, bu tür acil durumlar için kaynak toplamanın yeni bir yöntemi olarak hizmet vermektedir.


İlginizi Çekebilir: Immutable X (IMX), Amazon ile Ortaklık Kurdu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir