Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.314
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.314
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Immutable X (IMX), Amazon ile Ortaklık Kurdu!

Önde gelen bir blockchain oyun şirketi olan Immutable X, Amazon Web Services (AWS) ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.


▪️ Immutable lider bir blockchain oyun şirketi olarak, Amazon Web Services (AWS) ile kurduğu bu stratejik ortaklıkla, blockchain oyun geliştiricilerine oyunlarını başlatma ve ölçeklendirme konularında destek olmayı amaçlıyor.

▪️ Yapılan bu işbirliği sayesinde şirket, Amazon Web Service’in Accelerate programına katıldı ve Ethereum uyumlu Immutable X blockchain’i kullanan oyun yapımcılarına teknik destek sağlama imkanı sunacak.

▪️ Immutable X (IMX), AWS ile yapmış olduğu ortaklıktan sonra “Web3 oyun endüstrisi büyümeye devam ederken şirketimiz, oyun geliştirme süreçlerini güvenli, basit ve erişilebilir hale getirmek amacıyla güçlü stratejik ortaklıklar oluşturuyor. Immutable, ana akım benimsemeyi hızlandırmak amacıyla Amazon Web Services (AWS) ile önemli bir işbirliği gerçekleştirdi.” cümlelerini kullandı.

imx amazon ortaklık imx grafik yorum
▪️ Immutable’ın Amazon ile kurmuş olduğu bu ortaklık duyurusundan sonra IMX Coin üzerinde 0.5374$ seviyelerinden 0.5751$ seviyelerine kadar %7’lik ani bir yükseliş olduğu görüldü. Ancak, birkaç dakika sonra satışlar başladığı için fiyat başlangıç noktasına geri döndü.


Siz de Yukarıdaki TradingView Adlı Grafiği Kullanmak İstiyorsanız Buraya Tıklayıp Kaydınızı Oluşturabilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir