Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.952
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.952
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance CEO’su CZ’den Büyük Haber: Yakım İşlemi Yapılacak!

Binance CEO'su CZ'den Büyük Haber: Yakım İşlemi Yapılacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın CEO‘su CZ, bazı açıklamalarda bulunarak BNB için yakım haberi verdi.

Kripto para borsası Binance, son dönemde pazar payında önemli bir düşüş yaşamış olsa da sektöre yön vermeye devam ediyor. Binance CEO‘su Changpeng Zhao (CZ), kripto para sektöründe büyük etkisi olan açıklamalarıyla bilinir. Son olarak CZ, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, ön satışla ilgili çıkan iddialara açıklık getirdi. CZ, BNB’nin lansman tokeni olduğunu ve ön satışta hiç kimsenin ücretsiz BNB almadığını belirtti. Ayrıca, önümüzdeki birkaç gün içinde BNB’nin yakılacağını da açıkladı.

BNB adil bir lansman tokenidir. Yani hiç kimse ilk tedarikten ücretsiz BNB tokenı alamadı. Takım jetonları hiçbir zaman taşınmadı veya kullanılmadı. Yalnızca yakıldı. Bahsi gelmişken, birkaç gün içinde başka bir yanım daha olacak!”

Binance kullanım rehberi videolarını izlemek için Coinmühendisi YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz. Binance’e indirimli kaydolmak için Coinmühendisi’nin referans bağlantısını kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Binance Bu Altcoini Listeleyeceğini Duyurdu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir