Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.822
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.822
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

İsrail-Filistin Savaşında O Altcoin’de Büyük Yükseliş!

İsrail-Filistin Savaşında O Altcoin'de Büyük Yükseliş!

İsrail ve Filistin arasında patlak veren savaş sonrası yükseliş yaşayan Bancor Network (BNT) dikkatleri üzerine çekti!

Son 7 gün içinde %70 civarında bir yükseliş yaşayan ve sonrasında büyük geri çekilme yaşanan merkeziyetsiz finans (DeFi) projesi Bancor Network (BNT), kripto para piyasasında büyük dikkat çekti. Ancak bu yükseliş, çeşitli spekülasyonları beraberinde getirdi.

Dikkatinizi çekebilir: Savaş Petrolü Yükseltiyor!

Bancor Network (BNT), İsrail merkezli bir projedir ve yaşanan bu yükselişin Filistin ve İsrail arasındaki gerginlikle paralel olması dikkat çekicidir. Projenin kurucuları arasında yer alan İsrailli yazılımcılar, özellikle Guy Benartzi’nin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun yeğeni olması, projenin İsrail ile ilişkilendirilmesine neden olmaktadır.

Büyük bir alım hamlesi öncesi Güney Kore’nin en büyük borsası Upbit’in, toplam arzın %3,3’üne denk gelen yaklaşık 2,54 milyon dolar değerindeki 4,71 milyon BNT’yi cüzdanlarına çekmesi, İsrail bağlantılı bir manipülasyon iddialarını gündeme getirmiştir.

Piyasa analistleri, yaşanan yükselişi Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sonrası Waves (WAVES) gibi benzer durumlara benzetmişlerdir. Ancak spekülasyonlar netlik kazanmış değildir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir