Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.719
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.719
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Borsası Bitstamp, İspanya’dan Onay Aldı

Kripto para borsası Bitstamp, İspanya’da faaliyet göstermek için ülkenin merkez bankasından onay aldı.

Son zamanlarda yaşanan FTX çemberli sorunlar, kripto para borsalarına olan güveni sarstı. Kripto para yatırımcıları, FTX’in çökmesi ve iflas etmesiyle birlikte soğuk cüzdanlara yönelmeye başladı. Binance, şeffaflık ve açık paylaşım ilkesiyle borsanın varlıklarını paylaştı. Popüler kripto para borsası Binance’ın varlık paylaşımına, diğer borsalar da eşlik etti. Tüm bu süreçler yaşanırken Bitstamp, faaliyetleri için İspanya’dan izin aldı.

Bitstamp, Artık İspanya’da da Onaylı

Kripto para borsası Bitstamp, İspanyol kullanıcılara fiat para birimi ve elektronik cüzdan saklama hizmetleri için sanal para birimi takas hizmetleri sunabileceğini duyurdu.

Borsanın aldığı bu onay, daha önce İtalya onayı almasının ardından geldi. 2011 yılında kurulan borsa, Lüksemburg ve Hollanda’da faaliyet göstermek amacıyla kayıt almıştı.

Kripto para borsalarının, ülkelere resmi olarak kayıt olması veya onay alması dikkat çekti. Düzenlemeler ve denetlemeler açısından da olumlu görülen bu hamleler, birçok yatırımcı tarafından iyimser karşılandı.

Son zamanlarda, Coinbase borsası Hollanda‘da, Luno Fransa’da ve CryptoCom borsası da İtalya’da onay aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir