Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.467
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.467
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Uniswap’ta Erişim Sorunu Yaşanıyor

Uniswap‘in web sitesi, Cloudflare yönlendirme sorunu nedeniyle şu anda bazı kullanıcılar için kapalı.

Uniswap, Cloudflare kesintisi nedeniyle sorun yaşayan ilk kripto protokolü değil. Benzer bir sorun, bu yılın başlarında FTX, Bitfinex ve OKX dahil olmak üzere birçok merkezi borsayı etkiledi. Coinbase ve CoinMarketCap de 2019 yılının Temmuz aynı sorundan etkilendi.

Uniswap, Cloudflare Yönlendirme Sorunuyla Karşı Karşıya

Merkeziyetsiz borsa (DEX) Uniswap, internet altyapı firması Cloudflare‘deki bir yönlendirme sorunundan kaynaklanan ve herkesi olmasa da bazı kullanıcıları etkileyen bir kesinti yaşıyor.

Uniswap web sitesi şu anda bazı kullanıcılar tarafından açıldığında boş bir sayfa olarak yüklenirken, diğerleri etkilenmemiş görünüyor. Kullanıcılar, sorunun yayınlanma tarihi itibariyle dört saatten fazla süredir devam ettiğini bildirdi. Projenin resmi Discord’u, internette güvenli bağlantılar sağlayan bir araç olan Cloudflare’ın sorunlu olduğunu söyledi.

Diğer DEX’ler ve DEX toplayıcıları aynı sorundan etkilenmiş gibi görünmüyor. SushiSwap, Kyber ve 1inch gibi platformların web siteleri, haberin yazıldığı an itibariyle sorundan etkilemeden aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir