Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.054
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.054
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Yemek Sepeti’ne ChatGPT Desteği!

Yemek Sepeti, OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT dil modelini kullanacağını açıklamıştı. Simdi de hizmet kalitesini ve müşteri bağlılığını arttırmak için ‘ChatGPT Destekli Menü’ projesini hayata geçirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Yapay zeka dil modellemesi sayesinde ürün açıklamaları şu ana kadar %12 arttı. Bu oranın sene sonuna kadar %90 üzerine çıkarılması planlanıyor. Haziran sonlarına doğru ise 115bin adet ürün açıklamasının ChatGPT tarafından oluşturulması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Amerikalı Senatör’den Korkutan Kripto Açıklaması!

2001 yılında kurulan ve 25 milyondan fazla üyeye sahip şirket, teknolojiyi çalışma modellerine entegre etmek için çalışmalarına devam ediyor. Delivery Hero bünyesinde bulunan Yemeksepeti, %88’lik bir ürün açıklama oranıyla yerel ve global marketlerde ilk sırada yer alıyor. Doğru ürün açıklamaları %70 daha fazla sipariş oluşturulmasına yol açıyor.

Şirket şu ana kadar istediklerini yapmış gibi görünüyor. Şimdiden Yemeksepeti mahalle segmentindeki 17bin üstü ürüne, kullanıcıların daha kolay ve anlaşılır bir sipariş deneyimi yaşaması için açıklama eklenmiş durumda. Sene sonuna kadar ise bu oran %40 üzerine çıkarılmak isteniyor.

Yaptığı teknolojik inovasyonlarla müşteri memnuniyetini hedef alan şirket, yaptığı yapay zeka entegrasyonu ile sektörde öncü durumunda. Bu yenilik ileride birçok şirketi de yapay zekayı tanıma anlamında pozitif etkileyecek gibi duruyor.

 


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir