Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.570
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.570
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Uniswap’tan Scam Uyarısı!

Uniswap protokolünün yaratıcısı Hayden Adams twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada, bazı kimliği belirsiz kişilerin inanılmaz bir dolandırıcılık yolu kullandığını belirtti. Hatta bu kişiler o kadar ileri gittiler ki sahte bir websitesi ve bir zoom toplantısı bile düzenlediler.

İlginizi Çekebilir: Dev Hava Yolu Şirketi, NFT Sektörüne Adım Attı!

Oluşturulan website üzerine bazı bağlantı linkleri ve Uniswap uygulama bağlantıları eklendiği de gelen bilgiler arasında. Hayden Adams ve ekibi ise bu site üzerinde titizlikle çalışıyor. Yasal sürecin ise takipçisi olacaklarını belirtiyor.

Çin’in Shenzhen kentinde yapıldığı iddia edilen bir saatlik zoom toplantısındaki şahısların hiçbirinin Uniswap ekibine veya herhangi bir yan kuruluş şirketle ilişkisi yok.

Toplantıda İlk Uniswap Asya Zirvesi ve Konuk: Uniswap CEO’su gibi başlıklar ile oldukça ilgi çekti.

Adams: ” Video çılgınlık. Bu insanlarının herhangi birinin kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.”

Sahte website üzerinde çalışmalar hala devam ederken, kaldırılması sürecinin yakın zamanda gerçekleşeceği bildirildi. Bir twitter kullanıcısı ise Shenzhen şehrinden sadece 1 saat uzakta yaşadığını ama bu dolandırılıkla ilgili herhangi bir bilgisi olmadığını şaşkınlıkla bildirdi. Devamında ise Çin’deki kripto para yasasının oldukça katı olduğunda, bu yüzden de bu dolandırıcılığın gizlilikle yürütmüş olabileceğinden bahsetti.

 

Uniswap Etherium üzerine inşaa edilmiş ve bu ağdaki en popüler merkeziyetsiz finans protokolüdür. Oldukça sade bir arayüze sahip olan platformda şu anda işlem yapan en büyük borsalar Binance, OKX, BTCEX ve Deepcoin.

 


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir