Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.252
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.252
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Uniswap, Token Takası İçin %0,15 Ücret Alacak!

Merkeziyetsiz kripto para borsası Uniswap, 17 Ekim’den itibaren web uygulaması ve cüzdanında kripto para takası için %0,15’lik bir ücret uygulamaya başlayacak.

Pazartesi günü websitesinde açıklama yapan Uniswap komisyon ücretinin etkilediği tokenler arasında ETH, USDC, WETH, USDT, DAI, WBTC, agEUR, GUSD, LUSD, EUROC ve XSGD yer alıyor.

Uniswap kurucusu Hayden Adams, X’te yaptığı açıklamada;

Kripto alanında çalışıyorum çünkü bunun dünya üzerinde yaratabileceği muazzam olumlu etki, bekçileri ortadan kaldırma ve değere ve sahipliğe erişimi artırma.

Uniswap Laboratuvarlarının bu çabaya sağladığı katkılardan gurur duyuyorum ve bu çalışmayı destekleyecek sürdürülebilir sistemler oluşturduğumuzdan emin olmak İstiyorum. İlk günden itibaren hem şeffaf hem de sürdürülebilir bir işletme olmak için çalıştık.

Bir sonraki adım olarak, yarından itibaren web uygulamamızdaki ve cüzdanımızdaki belirli tokenlardan %0,15’lik takas ücreti (Labs tarihinde bir ilk) talep edeceğiz. Token listesi ve ücret seviyesi aşağıda bağlantısı verilen yardım merkezimizde güncel tutulacaktır.

Bu, UNI token yönetimi tarafından oylanan Uniswap Protokolü ücret değişikliğinden ayrıdır.

Arayüz Ücreti

Ayrıca Adams, protokolü izin gerektirmeyen ve merkezi olmayan bir kamu malı olacak şekilde oluşturdum. Kullanıcılar, toplayıcılar, diğer kullanıcı arayüzleri aracılığıyla veya akıllı sözleşmelerle doğrudan etkileşim kurarak bunu kullanmak için sayısız seçeneğe sahiptir. Arayüzümüz hâlâ en iyisi olmaya devam ediyor bunun gerçekleşmesi için büyük miktarda sevgi (ve para) harcanıyor. Dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bu arayüz ücreti sektördeki en düşük ücretlerden biridir ve kripto ve DeFi’yi araştırmaya, geliştirmeye, inşa etmeye, sevk etmeye, iyileştirmeye ve genişletmeye devam etmemize olanak tanıyacak. Yalnızca bu yıl (şimdiye kadar!) bir iOS cüzdanı, Android cüzdanı, UniswapX, web uygulamamızda önemli iyileştirmeler, Permit2, Uniswap v4 taslak kod tabanı ve daha fazlasını yayınladık! Dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir