Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.910
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.910
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple, Singapur Para Otoritesinden Linsans Aldı

Blockchain ödeme şirketi Ripple, Singapur Para Otoritesi’nden dijital varlık lisansı aldı.

Ripple aldığı yeni Büyük Ödemeler Kurumu (MPI) lisansı ile firmanın ülkede düzenlenmiş dijital varlık token hizmetleri sunmasına olanak tanıyor. Alınan Lisans sadece Ripple’ın Singapur’daki yan kuruluşu Ripple Markets APAC Pte Ltd için geçerlidir.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse yaptığı açıklamada,

2017 yılında Asya Pasifik genel merkezimiz olarak Singapur’u kurduğumuzdan bu yana ülke, Ripple’ın küresel işinde çok önemli bir rol oynadı.

Ayrıca, “olağanüstü yetenekleri ve yerel liderliği işe aldık, geçen yıl personel sayısını iki katına çıkardık ve Singapur gibi ilerici bir yetki alanında varlığımızı büyütmeye devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

MAS’ın liderliği altında Singapur, inovasyon, tüketicinin korunması ve sorumlu büyüme arasındaki dengeyi sağlayan önde gelen fintech ve dijital varlık merkezlerinden biri haline geldi.

Ripple’ın bir şirket açıklamasına göre Asya Pasifik’te kripto benimsenmesine öncelik vermeye devam etmeyi planlıyor bunun nedeni bölge firmanın en hızlı büyüyen bölgelerinden birini oluşturuyor.

Ayrıca Ripple, Singapur Para Otoritesi’nden MPI lisansı almak için bir takım yüksek profilli web3 firmasına katılıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ripple ve Sec Anlaşmazlığı

Ripple Labs, geçtiğimiz ay yeni bir başvuruda Sec’in tekrar devam eden anlaşmazlıkla ilgili temyiz talebini geri çekti.

SEC, Ripple’ın bazı XRP satışlarının menkul kıymet yasalarını ihlal edip etmediğine dair Temmuz ayında alınan kritik kararın bir kısmına itiraz etmeyi planlıyor.

Ripple’ı temsil eden avukatlar,

“Ara temyiz için gereken istisnai koşullar mevcut değil” dedi.

“Öncelikle, Mahkemenin özet karar kararı, ara temyize uygun, kontrol edici bir hukuk sorunu sunmuyor” diye sözlerine devam ettiler.

“İkincisi, anlaşmazlığın sözde önemli gerekçesi yalnızca SEC’in Mahkemenin Howey’i Davalıların XRP’deki işlemlerinin çoğuna uygulamasından duyduğu memnuniyetsizliktir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir