Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.926
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.926
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple Labs, Avustralya ve Brezilya’da Likidite Merkezi Açıyor

Ripple

Ripple Labs geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Brezilya ve Avustralya’da dijital varlıkları satın alma, satma ve tutma konusunda işletmelere kolaylaştırılmış bir yol sağlayan Likidite Merkezi platformunu açtığını söyledi.

Ayrıca Ripple Labs gelen birçok soruya yanıt verdi.

Ripple’ın mevcut faaliyet alanlarımızla bu bölgelerle güçlü bağlantıları var ve son müşterilerinin ödeme ve likidite ihtiyaçlarını karşılamak için kriptoyu benimsemek isteyen yenilikçi firmalar buldu.” Dedi. “Likidite Merkezi, bu firmaların bugün kripto likiditesinden yararlanmak için uyguladıkları yama stratejilerine karşı onlara tek elden bir çözüm sunuyor.”

Hizmet, işletmelerin birçok likidite havuzuna ve işlem sonrası gelişmiş ticaret özelliklerine tek bir API aracılığıyla erişmesine olanak tanır.

Bununla beraber Ripple Likidite Ürünleri Başkanı Brad Chase, Perşembe günü bir blog yazısında şirketin platforma yeni özellikler eklediğini söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kolaylaştırılmış İşlemler

Şirket, “Eklenen yeni özellikler, ek ticari kullanıcı arayüzü özellikleri ve kripto para yatırma işlemleri için iyileştirilmiş SLA’lar da dahil olmak üzere işlemleri kolaylaştırmak için yeni özellikler de dahil olmak üzere müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik arka uç güncellemeleridir” dedi. Ayrıca Usdt, Usdc ve birçok stablecoinleri destek olarak eklediğini söyledi.

“Bu, NFT pazaryerleri, kripto ATM’leri ve komisyoncular da dahil olmak üzere Liquidity Hub’dan yararlanabilecek çeşitli müşteri segmentleri için müşteri deneyimini büyük ölçüde geliştiriyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Ripple attığı bu adım ile her ne kadar SEC’in düzenlenmesine maruz kalsa da kripto alanında büyümeye devam ettiğini işaret ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir