Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.403
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.403
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Lido Finance, Cosmos Ağında wstETH’yi Başlatıyor

Zincirler arası akıllı sözleşme platformu Neutron ve Axelar stake etme protokolü Lido Finance tarafından stake edilmiş eter (wstETH) tokenini Cosmos ekosistemine başlatmak üzere seçildiler.

Yapılan açıklamaya wstETH’yi entegre etmek için Cosmos ekibinden 30 kişiden fazla ilgi gösterdi. Ayrıca Neutron ve Axelar, Cosmos ekosistemindeki DeFi uygulamaları aracılığıyla kendi ağ oluşum arzlarının %1’ini wsEth likiditesi oluşturmak için token teşviklerine ayırdı.

Neutron’un çekirdek katılımcısı Avril Dutheil,

“En büyük likit staking tokenlarından biri olan Lido’nun stake eterini Cosmos ekosistemine getirme çabasının bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Neutron, Axelar ve Lido DAO arasındaki işbirliği, blockchain projelerinin inovasyonu ve kesintisiz birlikte çalışabilirliği teşvik etmek için nasıl bir araya gelebileceğinin harika bir örneğidir.” Açıklamasında bulundu.

Axelar kurucu ortağı Sergey Gorbunov, “En büyük likit staking tokeninin zincirler arası genişlemesi AXL tarafından güvence altına alınacak ve tam yığın birlikte çalışabilirlik ile güçlendirilecek” diye ekledi.

WstETH Cosmos’ta zincirler arasında entegre olduktan sonra Axelar ve Neutron’un zincirler arası dağıtım dizginlerini Lido DAO’ya devretmesi bekleniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Lido Finance’in Staking Çözümü

Lido Finance’in likit staking çözümü, kullanıcıların stake ettiği varlıklar için likiditenin kilidini açmasını sağlar. Ayrıca bunu, likit staking türev tokenı biçiminde çeşitli DeFi platformlarına sermaye olarak kullanmasına yardımcı olur.

Bununla beraber Lido Finance kendine ait stake edilmiş ethereumu, toplam arzı ayarlanan bir token olan stETH olarak mevcut.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir