Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.450
% 3.47
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.450
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Lido Finance ve OKX Wallet Ortaklık Kurdu!

Lido Finance

Lido Finance ve OKX Wallet, kullanıcılara basitleştirilmiş, çok zincirli bir DeFi deneyimi sunmak için işbirliği yapmaya başladı.

Dünyanın en büyük borsaları arasına giren OKX, 23 nisan tarihinde kendini Sui ön satışıyla öne çıkarmıştı. Firma son günlerde  kendi cüzdan uygulaması olan OKX Wallet ile Lido Finance işbirliği ile öne çıkmaya çalışıyor.

Likidite stake protokolü olan Lido Finance, kullanıcılarına kapsamlı bir stake deneyimi sunmak için  çok zincirli bir Defi cüzdanı olan OKX Wallet ile iş birliği yaptığını duyurdu. Bu işbirliği sayesinde proje, kullanıcılarına  tek tıklamayla çok zincirli bir Defi deneyimi sunarak dünya çapındaki milyonlarca coin ve tokenle sahipleri için stake etme sürecini basitleştirmeyi amaçlıyor.

OKX Wallet, Discover ürününe Lide desteğini entegre ederek kullanıcılarının Web 3 cüzdanları aracılığıyla Lido’nun likit stake hizmetlerine erişmesi olanak sağladı. Ayrıca Lido, OKX Wallet’ın web uzantısını kendi web sitesine entegre ederek kullanıcıları için stake deneyimini daha rahat bir hale getirdi.

OKX Wallet

Bu ortaklığın bir parçası olarak OKX Earn de öne çıkıyor. OKX Earn, Lido’yu bir araya getirerek yatırımcıların Coin veya Tokenlerini stake etmelerini ve OKX Wallet aracılığıyla ödüller kazanmalarını sağladı. Bu entegrasyon sayesinde proje yatırımcıları ve kullanıcıların  likiditelerini ve bazı Defi uygulamalarına erişim sağlarken aynı zamanda varlıklarından elde ettikleri gelirleri en fazla seviyeye çıkarmanın basit ve güvenli bir yolunu sundu.

TVL’nin önde gelen Defi platformlarından biri olan Lido, likiditeyi korurken Proof-Of-Stake ağlarında kullanıcılarının varlıklarını stake etmek için de entegre bir platform sunmaya çalışıyor. Şu anda Lido Finance Protokolü Ethereum, Solana, Polkadot, Kusama ve Polygon Stake etme işlemlerini desteklemektedir.  

İlginizi Çekebilir Lido Dao Nedir?

OKX Web3 ürününün başındaki “Ocean” takma adını kullanan kişi, yaşanan ortaklıkla ilgili duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi “Çığır açan Likit stake protokollerini Web3 ürün paketimize entegre etmek için Lido ile birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz Bu ortaklık yalnızca kullanıcılarımız için stake deneyimini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda çeşitli ve canlı bir DeFi ekosistemini teşvik etme taahhüdümüzü de güçlendiriyor.” dedi.

DeFi gelişmeye ve olgunlaşmaya devam ederken, Lido ve OKX Wallet arasındaki bu işbirliği, bu alanda kullanıcı deneyimi ve yenilik için yeni bir standart belirlemeye hazırlanıyor. Lido’nun likit stake protokollerinin OKX Wallet’ın Web3 ürün paketine entegrasyonu, her iki platformun da dijital varlık sahiplerini güçlendirme ve DeFi ortamını daha da zenginleştirme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

Sonuç olarak, Lido ve OKX Wallet arasındaki işbirliği, kullanıcılara basitleştirilmiş, güvenli ve çok zincirli bir DeFi deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu, DeFi alanında daha geniş bir kullanıcı tabanının benimsemesine ve DeFi ekosisteminin büyümesine katkıda bulunabilir. Bu işlemin Kripto para piyasasındaki gelişmeleri nasıl etkileyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir