Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.751
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.751
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple, Fortress Trust’ı Satın Aldı!

fortress

Blockchain firması Ripple, kripto ve Web3 odaklı Nevada merkezli bir sözleşmeli güven şirketi olan Fortress Trust‘ı satın aldığını duyurdu.

Ripple, FortressPay için Ripple ödeme teknolojisini kullanacak olan Fortress Trust şirketini satın aldı.

Bugünkü satım alımdan sonra Ripple, Fortress’e ve artık Ripple’ın ödeme teknolojisini kullanacak olan FortressPay hizmetlerine yatırım yapmaya devam etmeyi planlıyor.

Fortress Trust, teknoloji ve lisanslama aracılığıyla kurumsal kripto müşterilerine altyapı hizmetleri sunan bir şirkettir.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse,”Fortress Blockchain Technologies’a erken yatırım yapmış biri olarak, ekibi, vizyonu ve teknolojisini tanıma fırsatımız oldu. 2021’deki kuruluşlarından bu yana, tekrarlayan gelire sahip etkileyici bir iş kurmuşlar ve hem kripto dünyasına ait hem de kriptoya yeni giren müşterilerin güçlü bir listesine sahipler” dedi.

Ripple, Ayon Capital’in liderliğindeki 22,5 milyon dolarlık tohum turunun bir parçası olarak 2022’de Fortress‘in ana şirketinin yatırımcısı olmuştu..

Ayrıca, mayıs ayında İsviçreli saklama girişimi Metaco‘yu satın almak için 250 milyon dolar harcadı ve aynı zamanda kripto borsası Bitstamp’ten hisse satın almıştı.

Fortress Blockchain Technologies CEO’su Scott Purcell, “Fortress Trust’ın Ripple tarafından satın alınacak olması, sektörün en büyük ve en yenilikçi şirketlerinden biri olan Ripple için son derece memnuniyet verici bir gelişme. Bu, kısa bir süre içinde inşa ettiğimiz ekip ve işin bir göstergesidir. Ayrıca, Web3 ödeme çözümümüzle işbirliği yapmaya devam etmeyi ve ortaklığımızı derinleştirmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir