Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.395
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.395
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance NFT, Polygon Network Desteğini Sonlandıracak !!!

Polygon Network

Kripto para borsası Binance’nin NFT platformu, Polygon Network desteğini 26 Eylül 09.00 tarihinden itibaren sonlandıracak.

Binance NFT, müşterilerinin NFT’lerini yıl sonuna kadar Polygon Ağı aracılığıyla borsanın NFT pazaryerinden çekmeleri gerekmektedir. Kullanıcılar yıl sonundan itibaren NFT pazaryerinde Polygon ağında NFT satın alamayacak, yatıramayacak ve listeleyemeyecek.

Binance ayrıca Sandbox NFT Staking programınıda 26 Eylül 09.00 itibarıyla sonlandıracak. Binance Sandbox NFT Staking programını sonlandırdıktan sonra The Sandbox ödüllerini kazanmak için Polygon Network’te barındırılan LAND NFT‘lerini Binance NFT pazaryerinde stake edemeyecek. Stake edilen tüm LAND NFT’ler 27 Eylül’de otomatik olarak kaldırılacağını, 28 Eylül’den itibaren Binance hesaplarına NFT‘ler yatırılacağını açıkladı.

Kullanıcıların elde ettikleri SAND tokenleri 28 Eylül’den itibaren spot cüzdanlarına dağıtılacaktır.

Binance, “Bu karar, dikkatli bir inceleme ve değerlendirme sonrasında alınmıştır ve Binance NFT Pazaryeri’nde ürün tekliflerini kolaylaştırmak için devam eden çabalarımızın bir parçasıdıraçıklamasında bulundu.

En Hızlı Haber Takibi İçin telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir