Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.782
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.782
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Google, NFT Sektörüne Önemli Destek Verecek!

google nft sektörü

Google, kripto para sektörü için reklam politikasını güncelledi ve blockchain teknolojisi tabanlı olan NFT’li oyun reklamlarını kabul edeceğini duyurdu.


▪️ Artık blockchain tabanlı NFT oyunlarının reklamlarına izin verilecek. Ancak, NFT ile bahis oynatan ve gerçek dünya ödüllerini teşvik eden oyunların reklamları hala yasaklanmaya devam edecek.

▪️ Bu güncelleme, kripto oyun endüstrisine önemli bir adım olarak kabul edilebilir, çünkü bu politika değişikliği, NFT oyunlarını teşvik ederken aynı zamanda olası riskleri azaltmaya yönelik bir yaklaşımı yansıtıyor.

▪️ Google’ın resmi bir blog gönderisine göre, yeni değişiklikler 15 Eylül tarihinden itibaren yürürlüğe girecek ve yalnızca belirli kriterleri karşılayan oyunlarla sınırlı olacak. Bu tarih, kripto oyun reklamlarının yeni politikalar çerçevesinde nasıl düzenleneceğini bekleyenler için önemli bir başlangıç ​​noktası olacak.

▪️ Google şirketi, 2018 yılında kendi platformlarında kripto para sektörüne ait tüm reklamları yasaklama kararı alarak yasağın sürekli mi kalacağına dair herhangi bir açıklama yapmamıştı. Bu nedenle gelecekteki politika değişikliklerini takip etmek önemlidir.

▪️ Dönemin Sürdürülebilir Reklamlar Direktörü olan Scott Spencer, şirketin tüketici zararını veya tüketici zararı potansiyelini yeterince gördüğünü ve bu nedenle kripto para ile ilgili reklamlara son derece dikkatli bir yaklaşım benimsemeye devam edeceğini vurguladı.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir