Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.884
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.884
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ark21Shares ve Vaneck Spot Ethereum ETFleri Başlıyor!

Ark21Shares ve Vaneck Spot Ethereum ETFleri Başlıyor! BZX borsası tarafından ABD’deki ilk spot Ethereum borsasının yatırım fonlarını başlatmaya çalışıyor.

19b-4 belgeleri geçtiğimiz Çarşamba günü borsa tarafından sunuldu. Resmi olarak inceleme süreci başlatıldı. SEC tarafından nihai karar için 240 günlük bir süreç başlayacaktır. Coinbase, şuan için SEC (ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) inceleme sürecinde her iki ürün için de gözetim paylaşım ortağı şeklinde devam edecek.

Şu an için herhangi bir spot kripto ETF mevcut değil. Ancak BlackRock ve Fidelity gibi geleneksel finansal liderler yakın zamanda menkul kıymetler düzenleyicisi tarafından onaylanan bir spot Bitcoin ETF’si almak için teklifler başlattı. Ark21Shares ve Vaneck Spot Ethereum ETFleri yeni bir dönüm noktası yaratabilir.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin’de Son Durum!

Bitcoin ETF’leri bununla başlayabilir!

Bu başvurulardan biri veya her ikisinin onaylanması ABD için bir ilke işaret edecektir. BlackRock ve Fidelity gibi sektör liderleri de bu alanda ilerlemektedir. Bitcoin için ETF başvurularının artdığı bir dönemde büyük şirketler Ethereum için de ETF başvurularını es geçmiyor.

Bu zamana kadar SEC Bitcoin için spot ETF başvurularını her zaman reddetdi. ETF’lerden birinin kabul gördüğü zaman ise Bitcoin tarafında çok büyük yükseliş yaşanabilir. Şuan için Grayscale diğer kurumsal tröstlerden çok daha önde.

Bitcoin vadeli işlem ETF’lerinin altında yatan varlıkların spot Bitcoin ETF’sini destekleyecek varlıklarla yüksek derecede korelasyona sahip olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir