Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.190
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.190
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ripple, Fortress Trust’ı Satın Almayı İptal Ediyor!

Ripple, Fortress Trust’ı Satın Almayı İptal Ediyor! Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, önceden niyet mektubu imzaladıktan sonra Nevada merkezli lisanslı güven şirketi Fortress Trust’ı tamamen satın almama kararı aldıklarını açıkladı. Garlinghouse şunları söyledi:

“Bu sonuç, başlangıçta planlanandan farklı olsa da, onları desteklemeye devam edeceğiz ve gelecekte birlikte çalışmayı umuyoruz”

Ripple, 8 Eylül’de Fortress Trust’ı açıklanmayan bir miktar karşılığında satın almayı planladığını duyurdu. Ancak bu planlardan vazgeçildi ve şirket, Fortress Trust’ı tamamen satın almayacak. Brad Garlinghouse, sosyal medya platformu X (eski Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada,

“Birkaç hafta önce, Fortress Trust’ı satın almak için niyet mektubu imzaladık – o zamandan beri tamamen satın alma konusunda ilerlememe kararı aldık, ancak Ripple’ın yatırımcı olarak kalacağını belirtmek isterim,” dedi.

Ripple’ın önceden duyurduğu satın alma planı, Metaco adlı saklama firması için ödediği 250 milyon dolarlık meblağdan daha düşük bir fiyatla gerçekleşecekti. Ancak bu planların değişmesiyle birlikte, işler farklı bir yöne doğru evrildi.

Dikkatinizi çekebilir: EPIC Games 900 Kişiyi İşten Çıkardı!

Öte yandan, Fortress Trust, müşterilerinin kripto paralarının çalındığını açıkladı. Daha sonra bu çalınan miktarın yaklaşık olarak 15 milyon dolar olduğu belirlendi. Şirket, suçu bir isimsiz üçüncü taraf satıcısına atfetti. Bu satıcının, birkaç Fortress müşterisinin fonlarına erişim sağlamak için bir portal oluşturduğu ve bir phishing saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Ripple, satın alma görüşmelerinin bu hırsızlık olayından önce başladığını ancak olayın süreci hızlandırdığını açıkladı.

Fortress Trust, blockchain şirketlerine finansal ve düzenleyici altyapı sağlayan bir kuruluştur ve kurucusu Scott Purcell, sektörde uzun bir geçmişe sahiptir. Purcell, 2020 yılına kadar kripto saklama şirketi Prime Trust’ın CEO’su olarak görev yapmıştır. Prime Trust şirketinin önerilen satın alımı BitGo gibi bir başka saklama şirketinin bu planı sonlandırmasının ardından iptal edilmişti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir