Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.775
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.775
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

GSR, Singapur’da Ödeme Lisansını Aldı!

GSR, Singapur'da Ödeme Lisansını Aldı!

Singapur Para Otoritesi (MAS), GSR’nin kripto para ticareti iştiraki olan GSR Markets’a Büyük Ödeme Kurumu (MPI) lisansı için ön onay verdi. Bu gelişme, GSR’nin Singapur’da kripto ve fiatla ilgili hizmetler sunma kapasitesini genişletecek. Firma, bu lisansla birlikte Asya-Pasifik bölgesinde daha fazla büyüme hedefliyor.

İlginizi Çekebilir: Kripto Varlıkların Geleceği: Sizden Sonra Ne Olacak?

GSR, 2013 yılında New Jersey’de kuruldu ve kripto ticaret, türevler, piyasa yapıcılığı ve risk sermayesi yatırımları konularında uzmanlaştı. Singapur’da MPI lisansı alarak, şirketin daha geniş bir müşteri kitlesine erişim sağlaması ve bölgedeki faaliyetlerini güçlendirmesi bekleniyor.

Bu önemli adım, Coinbase’in Singapur Para Otoritesi’nden tam MPI lisansı alarak bölgede dijital token hizmetleri sunma izni almasının ardından geldi. GSR, MAS’ın sıkı lisans koşullarını karşılamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek tam lisans için süreci başlatacağını açıkladı.

Bu kripto ticaret firmasının Singapur’daki lisans alma hamlesi, piyasadaki rekabeti artırarak bölgedeki dijital varlık hizmetlerinin çeşitlenmesine katkıda bulunabilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir