Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.241
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.241
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Son Zamanların Gözdesi Stars Arena Nedir? Nasıl Airdrop ve Kazanç Sağlanır?

Stars Arena Nedir?

Son zamanların en popüler platformlarından biri olan Stars Arena nedir ve ne işe yarar? İşte yeni SocialFi projesi hakkında tüm bilgiler!

Kripto dünyasının yeni gözdesi olan Stars Arena, Avalanche (AVAX) ağı üzerinde geliştirilen bir SocialFi projesidir. Bu platform, @hannesxda tarafından theBuilder olarak bilinen bir geliştirici tarafından hayata geçirilmiştir. Twitter’a benzer bir yapıya sahip olan Stars Arena, kripto kullanıcıları için birçok çekici özelliği bünyesinde barındırmaktadır.

Airdrop ödülleri, referans sistemi seçenekleri, hisse alım-satımı, kullanıcı sıralamaları, portföy takip, grup mesajlaşma ve bahşiş özelliği gibi çeşitli öne çıkan özelliklere sahiptir.

Kullanıcılar, platformda aktif oldukça ve belirli görevleri yerine getirdikçe airdrop ödüllerine hak kazanabilir, hisse alım-satımı yapabilir ve çeşitli ödüller elde edebilirler. Platformun basit kayıt süreci, Twitter ile entegrasyonu ve kullanıcı dostu arayüzü, kripto meraklıları için çekici bir sosyal medya deneyimi sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: SocialFi Uygulamaların da Mega Boğa Var!

Stars Arena İle Nasıl Hisse Alınır?

Platformun, kullanıcıların hesaplarından veya fenomen hesaplarından hisse alabilme imkanından bahsetmiştik. Bu işlem oldukça basit ve anlaşılır bir şekilde tasarlanmış. Örneğin, Coin Mühendisi hesabının hissesini almak istediğinizi varsayalım. İlk olarak yapmanız gereken şey, aşağıdaki gibi arama kısmından Coin Mühendisi hesabını bulmaktır:

Stars Arena İle Hisse Al Stars Arena Nedir

Açılan sayfada yer alan ‘Buy’ kısmından 1 biletin (Hisse) güncel Avax değerini görebilirsiniz. Satın almak için ‘Buy‘ kısmına basmanız yeterli olacaktır. Tabii ki, satın alma işlemi için ilk olarak uygulama içerisindeki cüzdanınıza Avax transfer etmeniz gerekiyor.

Stars Arena İle Hisse Al Stars Arena Nedir

Kullanıcılar, platform üzerindeki portföylerini takip edebilir ve hisse sahibi oldukları grup sohbetlere katılabilirler. Ayrıca, grup mesajlaşma özelliği ile diğer kullanıcılarla etkileşimde bulunabilirler.

Stars Arena, kullanıcılara bahşiş özelliği sunarak içerikleri beğendikleri veya takdir ettikleri kullanıcılara kripto paralarla bahşiş gönderme imkanı tanır.

Stars Arena Airdrop Puanı Nasıl Toplanır?

Stars Arena’da airdrop ödülleri kazanmak için çeşitli puan toplama yolları bulunmaktadır. Kullanıcılar, hisse alım-satımı yaparak, referans kodu ile yönlendirmeler yaparak, hisse fiyatlarındaki dalgalanmalardan faydalanarak, konu ve threads oluşturarak, platformdaki etkileşimlere katılarak, bahşiş hacmi oluşturarak, referans sitemi yöntemlerini kullanarak puan biriktirebilirler.

Ayrıca, kullanıcıların yönlendirdiği kişiler tarafından gerçekleştirilen işlemlerin %1’ini alması, platform içinde aktif bir topluluk oluşturarak airdrop puanlarını artırmalarına katkı sağlar. Hisselerin alım-satımı, puan biriktirmenin en hızlı yollarından biri olarak öne çıkar ve kullanıcılar, platformdaki hisselerin fiyatlarını takip ederek hem komisyon ücreti kazanır hem de airdrop için puanlarını artırır.

Stars Arena hakkında daha detaylı bilgi için Coinmuhendisi Youtube kanalımızda ” StarsArena ile Hızlı Para ve Airdrop Kazanma Taktikleri |  AVAX’ın SocialFi Projesi ” içeriğimizi izleyebilirsiniz.

Eğer sizde Star Arena’yı beğendiyseniz bizleri takip etmeyi unutmayın! 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir