Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.075
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.075
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Polymesh (POLYX) Nedir? Nereden Satın Alınır?

Polymesh (POLYX)

Polymesh (POLYX) gerçek dünya varlıkları için üretilmiş herkese açık Layer-1 blok zinciridir. Bu özelliği sayesinde yatırımcılar, staking yapanlar, düğüm operatörleri kimlik doğruladıktan sonra ağı kolaylıkla görüntüleyebilir. Ayrıca, Polymesh kullanıcılara özel ağlarda şeffaflık gibi faydalar sağlar.

Polymesh (POLYX) Nasıl Çalışır? Özellikleri Nelerdir?

Polmesh, Polkadot tarafından geliştirilen Nominated Proof of Stake (NPoS) mutabakat modelini kullanır. Yani sistem ağın güvenliğini en yüksek seviyeye çıkarmak için hata içeren işlemleri maliyeti yüksek ve yavaş hale getirir. Bunlara ek olarak Polymesh bazı özelliklere sahiptir. Örnek olarak bunları şöyle sıralayabiliriz:

  • Gizlilik: Kullanıcılara MERCAT (Aracılı, Şifreli, Tersine Dönebilen, Güvenli Varlık Transferleri) varlıklarının gizliliği konusunda yüksek güvenlik garantisi vardır.
  • Yönetim: İşlemleri doğrulamak ve Yönetim Konseyi onayına göndermek için iki yöntem vardır. Bunlar Polymesh İyileştirme Önerisi (PIP) ve POLYX oyları kullanarak gerçekleşir.
  • Uyumluluk: İsteğe bağlı olan uyumluluk özellikleri akıllı sözleşmeler sayesinde uygulamaya geçebilirler.
  • Uzlaşma: Çift yönlü işlem doğrulama özelliği zincir üstü ve dışı varlıklar için uzlaşma sağlatır.
  • Kimlik: Halka açık şekilde katılınabilen bir blok zincir olan Polymesh (POLYX) kullanıcılara zorunlu kimlik doğrulama süreci sunar. Böylece ağa katılan her kullanıcı için kendilerine ait bir kimlik olur.
  • Staking: Doğrulanmış kullanıcılar ödül kazanmak için POLYX staking’e katılabilirler.

İlginizi çekebilir: Microstrategy, 5445 Tane Bitcoin Satın Aldığını Duyurdu!

POLYX Coin Tokenomik Nasıldır? Ekosisteminde Kimler Vardır?

POLYX, Polymesh’ in yerel kripto para birimidir. Aynı zamanda toplam arzı 854,385,887 POLYX ve dolaşımdaki arzı 726,514,818 POLYX tokendir. Ek olarak, Polymesh (POLYX) token kullanım amaçları staking ile zincir güvenliği sağlamak, menkul kıymet tokenları oluşturmaktır.

 Tokenomik

 

 

Ekosistemi

Polymesh (POLYX) ekosisteminde borsalar, tokenleştirmede deneyim sahibi oyuncular (Polymath) ve büyük portföy sahibi şirketler (RedSwan) vardır. Böylelikle, bu katılımcılar Hibe Programı ya da Ekosistem Geliştirme Fonu ile projeye daha fazla katkı sağlayabilirler.

Takım ve Yatırımcılar

Polymesh Ekibi finans, teknoloji ve hukuk alanında yetkin kişilerden oluşuyor. Ayrıca birçoğu ERC-1400’e öncülük eden Polymath’ de deneyim sahibidir.


Hangi Borsalardan Satın Alabiliriz?

Polyx tokeni Binance, Gate.io, HTX, Crypto.com, CoinEx borsalarından indirimli link ile kayıt olarak satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir