Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.915
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.915
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

StarkNet İlk Token Açılımını Erteledi!

Starknet,STRK,Starknet Token açılımı,Starknet Airdrop

Ethereum’un Katman 2 çözümü olan StarkWare, yerel StarkNet (STRK) tokeninin ilk kilidini açma tarihini Nisan 2024’e ertelediğini açıkladı.

Bu karar, şirketin teknolojisini geliştirmeye odaklanmak ve şu anda kilitleme süresine bir güncelleme eklemek için yol haritasını güncellemek istemesiyle alındı.

StarkNet STRK tokeninin ilk kilidini açma tarihi 15 Nisan 2024 olarak ertelendi. Bununla birlikte, bu tokenler özellikle StarkWare ekosisteminin erken destekçilerine, ana destekçilere ve StarkWare çalışanlarına tahsis edilmiştir; bu nedenle genel halka dağıtım için tasarlanmamışlardır.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


StarkWare, yerel proje tokeni olan STRK’in ilk kilidini açma tarihini Nisan 2024’e ertelediğini açıkladığında, bu gecikmenin potansiyel olarak bir airdrop’u nasıl etkileyebileceği konusunda çeşitli spekülasyonlar ortaya çıktı. Ancak, doğrudan bilgi sahibi olan bir kaynak, bu tokenlerin genel halk için olmadığını açıkladı ve airdrop’un hala planlanıp planlanmadığına dair soruları gündeme getirdi.

Bu kaynak ayrıca, “iki tür token kilidinin açılması her zaman birbirine bağlı olmadığından, ilk kilidin gecikmesinin sonraki kilidin de gecikeceği anlamına gelmediğini” ekledi.

Geçen Kasım ayında, Starknet Vakfı, StarkNet’in merkeziyetsizlik önerisinin vizyonunu yerine getirmek için toplam STRK token arzının %50,1’ini kullanıma açtı. STRK token, StarkNet ağında işlem ücretlerinin ödenmesi, yönetişim ve staking için kullanılacak.

Bu gecikme, StarkWare’in teknolojiyi daha da geliştirmeye odaklanarak StarkNet’in uzun vadeli başarısını sağlama amacını yansıtıyor. Ayrıca, projenin genel halka açık dağıtım yerine ekosistem içindeki katılımcılara odaklandığını gösteriyor.


İlginizi Çekebilir: Ripple, Singapur Para Otoritesinden Linsans Aldı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir