Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.743
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.743
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Hashkey Capital Ortağı: Hong Kong, Kripto İçin Hazır

Hashkey Capital Ortağı: Hong Kong, Kripto Kabul Dalgası İçin Hazır! Hashkey Capital’in ortağı Jupiter Zheng, Hong Kong’un “kitlesel kripto benimsemesinin bir sonraki dalgası için çok hazır” olduğuna inanıyor. Bunu, şehre giren kripto yeteneğinin akışı, yeni Web3 projelerinin kombinasyonu ve kripto dostu düzenleyici gelişmelere bağlıyor.

Zheng, Hong Kong ekonomisinin yeni bir itici güce ihtiyaç duyduğuna ve kripto sektörünün bu rolü doldurmak için iyi konumda olduğuna da inanıyor. Perakende yatırımcılara daha fazla güvenlik ve koruma sağlayan ve kripto para birimlerine yatırım yapmayı kolaylaştıran son politika değişikliklerine işaret ediyor.

Zheng, Asya ve Hong Kong’daki Web3’ün, 2021’de Güneydoğu Asya’daki GameFi sektörünün gördüğüne benzer bir gelişim modeline tanık olacağını tahmin ediyor. Axie Infinity’nin kısa bir süre dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri haline gelmesine tanık olan bu sektör, kripto para birimlerine yönelik aşırı spekülasyona yatkın olsa da, Zheng alttaki gelişim modelinin benzer olacağına inanıyor. ABD ve Avrupa’da geliştirilen projelerin Asya’da sıcak bir pazar bulacağı.

Zheng, Hong Kong’daki büyümenin Güneydoğu Asya’dakinden daha az ateşli olacağını, protokoller ve blok zinciri altyapısına daha soğukkanlı ve iyi düzenlenmiş bir odaklanma olacağını bekliyor. Ayrıca, son JPEX skandalının hükümetin Hong Kong’u Asya’nın kripto merkezi haline getirme arzusunu etkilemediğini de belirtiyor.

Dikkatinizi çekebilir: Celsius, İflastan Kurtuldu!

Genel olarak, Zheng’in Hong Kong’un kripto geleceği için görünümü iyimser. Şehrin endüstri için önemli bir merkez haline gelmek için gerekli bileşenlere sahip olduğuna ve kitlesel benimsemenin bir sonraki dalgasının köşede olduğuna inanıyor.

Zheng’in röportajından bazı önemli çıkarımlar şunlardır:

Hong Kong, kitlesel kripto benimsemesinin bir sonraki dalgası için “çok hazır”. Asya ve Hong Kong’daki Web3, muhtemelen 2021’de Güneydoğu Asya’daki GameFi sektörünün gördüğüne benzer bir gelişim modeline göre ilerleyecektir. Hong Kong’daki büyüme, Güneydoğu Asya’dakinden daha az ateşli olacak ve daha soğukkanlı ve iyi düzenlenmiş bir şekilde protokollere ve blok zinciri altyapısına odaklanacaktır.

JPEX skandalı, hükümetin Hong Kong’u Asya’nın kripto merkezi haline getirme arzusunu etkilemedi. Genel olarak, Zheng’in Hong Kong’un kripto geleceği için görünümü iyimser. Şehrin endüstri için önemli bir merkez haline gelmek için gerekli bileşenlere sahip olduğuna ve kitlesel benimsemenin bir sonraki dalgasının köşede olduğuna inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir