Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.994
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.994
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hong Kong, Kripto Para Merkezi Olma Yolunda İlerliyor!

Hong Kong Kripto Para Merkezi

Hong Kong, Kripto Para Merkezi Olma Yolunda Adım Adım İlerliyor! Kripto para merkezi olma yolunda önemli adımlar atan Hong Kong’ta, olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hong Kong Sanal Varlık Derecelendirme Kuruluşu (HKVAC), 19 Ocak’ta yürürlüğe girecek endeks ayarlama sonuçlarını açıkladı.

Ayarlama sonuçlarına göre, HKVAC Küresel Büyük Kripto Para Endeksi’ne beş yeni altcoin eklendi: Internet Computer (ICP), Near Protokol (NEAR), Optimism (OP), Injective (INJ) ve Immutable (IMX). Aynı zamanda, Filecoin (FIL), Maker Dao (MKR), TUSD, BUSD ve HBAR endeks listesinden çıkarıldı.

HKVAC Büyük Kripto Para Endeksi’nde de aynı değişiklikler yapıldı. ICP, NEAR, OP, INJ ve IMX listeye eklenirken, MKR, Lido Dao (LDO), MNT, QNT ve Arbitrum (ARB) çıkarıldı.

HKVAC Küresel İlk 5 Endeks’te, XRP yerine Solana (SOL) eklendi. İlk 10 Endeks’ten ise Tron (TRX) çıkarıldı ve yerine Avalanche (AVAX) eklendi.

Dikkatinizi çekebilir: Robinhood ETFleri Listeliyor!

Bu değişiklikler, Hong Kong’un kripto para sektöründe lider olma vizyonunun bir parçası olarak görülüyor. Ülke, kripto paralara yönelik düzenlemeleri sıkılaştırmaya devam ederken, aynı zamanda sektörün gelişimini desteklemek için de adımlar atıyor. Hong Kong kripto para merkezi olmaya devam ediyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir