Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.688
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.688
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

UBS, Hong Kong Müşterilerine Vadeli Kripto ETF Yatırımı Sunuyor

UBS, Kripto ETF, Bitcoin ETF, Ethereum ETF, UBS ETF, Hong Kong kripto

UBS, Hong Kong müşterilerine vadeli kripto ETF yatırım olanakları sunacağını açıkladı işte detaylar:

2022’den itibaren Hong Kong’da kripto paralar konusunda atılan olumlu adımlar, dünya çapındaki birçok bankayı bu gelişmeye ayak uydurmaya teşvik etmiştir. Bu bankalardan biri de İsviçre merkezli UBS’tir.

ABD medyası Bloomberg’in konuyla ilgili bilgi sahibi kişilere dayandırdığı habere göre, UBS, Hong Kong’daki müşterilerine vadeli kripto ETF yatırımı yapma imkanı sunacak. Geçtiğimiz günlerde, Asya bölgesinin diğer bir güçlü bankası HSBC de aynı adımı atmıştı. HSBC, geçmişte kripto paralara karşı çıkışıyla bilinirdi, ancak son zamanlarda bu tutumunu değiştirmiştir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


UBS’in özel ve varlıklı müşterilere sunacağı bu hizmet, Samsung Bitcoin Vadeli Aktif Fonu, CSOP Bitcoin Vadeli Fonu ve CSOP Ether Vadeli ETF’i gibi üç farklı ETF’i içermektedir. Hong Kong’da şu an için sadece profesyonel yatırımcılar ve kurumsal müşteriler Bitcoin ve Ether ETF’lerine yatırım yapabilmektedir, ancak yakın gelecekte bu hizmetin perakende müşterilere de açılması beklenmektedir.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz yıl ABD’de başlayan bankacılık krizi daha sonra İsviçre’ye de sıçramış ve bu süreçte büyük bir banka olan Credit Suisse iflas etmişti. Credit Suisse, İsviçre devleti ve büyük şirketlerin müdahalesiyle UBS’e satılmıştı. Kripto ekosisteminin iyileşmesi için bankaların bu ekonomik sorunlarını çözmesi gerekiyor.


İlginizi Çekebilir: Celsius, Hakimin Emriyle İflastan Kurtuldu!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir