Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.582
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Labs, Bu Projeleri Tanıttı!

binance labs yatırım uxuy nfpromt

Binance Labs, İstanbul Blockchain Week etkinliğinin panelinde NFSPromt ve UXUY projelerinin tanıtımını yaptı


NFPrompt’un algoritması, sanatçılara yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için kullanılan prompt’ları benzersiz bir şekilde işleyerek her bir NFT’yi farklı kılıyor. Bu özellik, aynı prompt’un kullanılmasına rağmen ortaya çıkan eserlerin birbirinden tamamen farklı olmasını sağlıyor.

UXUY platformu ise merkezî olmayan borsa (DEX) olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform, kripto tarihinde adını duyurarak Bitcoin Lightning Node’u uygulayan ilk DEX olmuştur.

Bitcoin Lightning Node’u uygulaması, UXUY’yi sadece ilgi odağı haline getirmekle kalmıyor, aynı zamanda Taproot varlıkları için çoklu zincir ticaretini mümkün kılma konusunda önemli bir başarıyı simgeliyor. Bu da merkezî olmayan ticaret piyasasında yeni fırsatları ortaya çıkarıyor.

Binance Blockchain Week İstanbul etkinliğinde konuşan Binance Labs Yatırım Direktörü Alex Odagiu, UXUY’un Kurucu Ortaklarından Jordan ve NFPrompt’un Kurucu Ortaklarından Stella, merkezi olmayan dünyada kullanıcılara yönelik sundukları benzersiz fırsatları ele aldı.

UXUY Co-Founder’ı Jordan, Bitcoin ve BNB Chain’in bir araya getirilmesi üzerine çalıştıklarını ve fiat paralar konusunda da çalışmalar yaptıklarını belirtti. NFPromt Co-Founder’ı Stella ise diğer NFT platformlarından daha farklı ve avantajlı olduklarını belirtti.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir