Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.843
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.843
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

GRVT, Hibrit Kripto Borsasını Kurmak İçin Yatırım Topladı

Kripto projesi GRVT, hibrit kripto borsasını geliştirmek için tohum öncesi ve tohum finansmanından 7,1 milyon dolar topladı.

GRVT geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, büyüklüğü 5 milyon dolar olan tohum turunun Matrix Partners ve Delphi Digital liderliğinde yönetildiğini söyledi.

Turdaki diğer yatırımcılar arasında Susquehanna Investment Group, CMS Holdings, ABCDE, Hack VC ve Matter Labs gibi girişimciler yer aldı. Matter Labs ayrıca Ethereum ölçeklendirme ağı zkSync’in geliştiricisi.

2,1 milyon dolarlık turunda ise, 500 Startups ve Folius Ventures’ın da bulunduğu yatırımcılar tarafından desteklendi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kurucu ortak ve CEO Hong Yea, yaptığı açıklamada,

GRVT’nin tohum turuyla para sonrası değerlemede 39 milyon dolara ulaştığını söyledi. Turun bu yılın ortasında başladığını ve Ağustos ayında kapandığını söyleyen Yea, ön tohumlama turunun Ekim 2022’de tamamlandığını ancak şu anda açıklandığını ekledi. Yea, her iki turun da token varantlı eşitlik olduğunu söyledi.

GRVT’nin finansmanı, kripto piyasasının mevcut düşüşüne ve birçok kripto borsasının küçülmeye gittiği döneme rağmen toplanıyor. Yea, FTX’in geçen Kasım ayındaki çöküşünün ardından firmanın mevcut Pazar ihtiyaçlarına uygun bir platform geliştirmeye odaklanmasının fon toplanmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Yea, “GRVT, hiçbir zaman müşteri fonlarını tutmadığımız için başka bir FTX’in gerçekleşmesini önlemek için oluşturuldu, ancak geleneksel yatırımcılardan kripto yerli tüccarlara kadar hem gelişmiş hem de perakende kullanıcılar için kullanımı çok kolay bir deneyim sunmak üzere tasarlandı” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir