Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.994
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.994
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Aptos Labs, Petra Kripto Cüzdanına Coinbase Pay’i Entegre Etti

petra

Aptos Labs, işlevselliği kolaylaştırmak ve kullanımı artırmak amacıyla Petra kripto cüzdanını Coinbase Pay ile entegre etti.

Bugüne kadar Petra cüzdanı 160’ın üzerinde merkezi olmayan uygulamaya entegre oldu Bu uygulamalardan bazıları Pyth, LayerZero ve PancakeSwap‘tır.

Aptos bu entegrasyon ile Coinbase kullanıcılarının çoğu için tanıdık bir fiat rampası ekleyerek, Aptos Labs fiat para birimini kripto paraya ve tersine çevirme sürecini daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

Aptos Labs kurucu ortağı ve CEO’su Mo Shaikh, “Web3’e kolay entegrasyon kritik önem taşıyor. Web3’e milyonlarca kullanıcıyı entegre etmek için fiat giriş ve çıkış yollarının temelidir. Bu açık gibi görünebilir, ancak web3 ekosistemini büyütmek için finansal işlemler gibi günlük aktivitelerin daha kolay olması gerekiyor. Tüketici kabulü olmadan gerçekleşmez.” dedi.

Ayrıca Shaikh, “Petra’nın Coinbase Pay gibi büyük isim ortaklarından yararlanarak potansiyel olarak daha fazla çekicilik katabileceğini, alana daha fazla kullanıcı getirebileceğini ve zincirler ve ekosistemler arasında kullanıcı deneyimini ve birlikte çalışabilirliği geliştirebileceğini” söyledi.

Aptos yaptığı açıklamada, “Coinbase Pay ile Coinbase kullanıcıları, kendi seçtikleri banka, banka kartı, kredi kartı ve hatta Coinbase hesap bakiyesi aracılığıyla Petra’ya APT’yi sorunsuz bir şekilde ekleyebilirler.” dedi.

Coinbase mühendislik başkan yardımcısı Will Robinson, ” Entegrasyonun aynı zamanda çok zincirli bir geleceğe işaret ediyor.” dedi.

Ayrıca Aptos Labs yakın zamanda kullanıcıların Ethereum tabanlı olmayan zincirlere erişmesine yardımcı olmak amacıyla AI ve web3 entegrasyonunun yanı sıra merkezi olmayan bir borsa ve otomatik pazar yapıcı olan Sushi üzerinde çalışmak üzere Microsoft ile ortaklık kurmuştu.

Kripto cüzdanlarının ilerleyen zamanlarda bir çok sektörde aktif rol oynayacak. Bu alana pek çok büyük şirket yatırım yapmaya devam ediyor. En basit örneğiyle Petra’nın ana şirketi Aptos Microsoft gibi dünya devi bir şirketle ortaklık kurdu. Aptos’un kurucuları eski Meta çalışanlarıdır.

Bu cüzdanlar çok fazla uygulama ile entegrasyon kurması Web3’ün gelişimini hızlandırmaktadır. Aptos bu ortaklıkla Coinbase’in milyonlarca kullanıcısıyla doğrudan bir hat kurmayı umuyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir