Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.274
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.274
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Paribu, Beşiktaş (BJK) Token Ön Satışını Gerçekleştiriyor!

Paribu Beşiktaş (BJK) Tokenı Listeliyor!

Paribu, 3 büyük futbol takımından biri olan Beşiktaş (BJK) spor kulübünün fan tokeninin ön satışının yapılacağını duyurdu.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Beşiktaş’ın taraftarları uzun süredir bekledikleri anı yaşayacaklar. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş da kendi kripto parasını piyasaya sürüyor. Beşiktaş Token (BJK), 26 Eylül’de Paribu üzerinde ön satışa çıkacak.

Dikkatinizi çekebilir: SEC Mahkemeden Binance.US’e Denetim Talimatı Vermesini İstedi

Türk futbolunun üç büyükleri arasında fan token trendi hızla yayılırken, Beşiktaş taraftarları da bu yeniliği heyecanla bekliyordu. Paribu’nun resmi açıklamasına göre, Beşiktaş Token’ın ön satışına artık sayılı günler kaldı.

Beşiktaş’ın resmi işbirliğiyle üretilen fan token, taraftarlara bir dizi ayrıcalık sunacak. Beşiktaş tutkunları, bu tokenlara sahip olarak hem kendi dijital dünyalarını zenginleştirebilecekler hem de kulüplerine destek sağlayabilecekler. Beşiktaş Token için ön satış talepleri 26 Eylül’de Paribu üzerinden başlayacak.

Beşiktaş Token, iki farklı şekilde piyasaya sürülecek. İlki, 50 TL fiyatla satışa sunulacak olan “kilitsiz token” olarak adlandırılıyor. Bu tokenlar, BJK-TL paritesi borsada listelendiğinde hemen alınıp satılabilecek. Diğeri ise, 25 TL fiyatla satışa sunulan “kilitli token” şeklinde. Kilitli tokenlar, 7 ay sonra belirli periyotlarla serbest bırakılmaya başlanacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kilitli token arzı 5.000.000 BJK olarak belirlendi ve ilk kilit açma tarihi 15 Mayıs 2024 olarak planlandı. Toplam kilit açılma süresi 12 ay olacak ve her periyotta açılacak miktar 1/12 oranında olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir