Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.312
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.312
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Grayscale, ETF Başvurularına Devam Ediyor

ETF

Grayscale, ETF başvurularına hız kesmeden devam ediyor.

Grayscale, Ethereum vadeli işlemleri için ETF başvurularını SEC’e yaptı. Grayscale’nin  başvurusu 1933 Menkul Kıymetler Yasası kapsamınca verildi.

Şirket daha önce de 1940 Yatırım Şirketi Kanunu kapsamında bir tane daha  başvuru yapmıştı. SEC, daha önce her iki kanun kapsamında yapılan Bitcoin vadeli işlem ETF başvurularına onay vermişti.

Grayscale, SEC’e Açtığı ‘ETF Reddine İtiraz’ Davasını Kazanmıştı

Grayscale, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ETF‘ini keyfi biçimde reddettiği gerekçesiyle SEC’e açtığı davayı kazanmıştı.

Hakim, konuya ilişkin SEC’in bu başvuruyu keyfi bir biçimde reddettiğini doğruladı. SEC’in verdiği  kararı tekrardan gözden geçirmesi gerektiğine hükmetti.

Bu karar SEC’in başvurulara olumlu yaklaşmak zorunda olduğunu göstermiyor.  Buna rağmen kripto topluluğu için önemli bir gelişme olarak görülüyor.

SEC, son yapılan spot Bitcoin ETF başvurusuna vereceği kararı erteledi. Bu ertelemeler arasında BlackRock, WisdomTree ve Fidelty gibi büyük fonlara ait şirketler bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir