Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.853
% 2.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.853
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu Blockchain Devi Kendi Coin’ini Sattı!

Bu Blockchain Devi Kendi Coin’ini Sattı! Whale Alert verilerine göre, son 14 saat içinde bir cüzdandan 80 milyon XRP’yi transfer edildi.

Kripto para dünyası son dönemde dikkat çekici XRP transferlerine tanık oluyor. Whale Alert tarafından paylaşılan verilere göre, San Francisco merkezli Ripple Labs, son 14 saat içinde bilinmeyen bir cüzdandan 80 milyon XRP’yi transfer etti. Ayrıca, Bitstamp borsasına anonim bir adresten 30 milyon XRP gönderildi.

Toplamda 105 milyon XRP’nin bu transferlerle taşındığı biliniyor ve bu miktar, 52,8 milyon dolarlık bir değere denk geliyor.

Bithump analiz platformuna göre, Ripple’ın bu büyük transferlerinin ardında farklı nedenler olabilir. Örneğin, 75 milyon XRP önce Blockchain devi Ripple’ın bir cüzdanına aktarıldı ve daha sonra 46 milyon XRP anonim bir adrese gönderildi. Bu işlemlerin arkasındaki amaçlar daha fazla araştırma gerektiriyor.

Dikkatinizi çekebilir: Aptos Labs, Petra Wallet Entegrasyonu!

Ayrıca, Ripple’ın bilinmeyen bir adresten 100 milyon XRP aldığı belirtildi. Bu adresin SideShift kripto borsasına ait olduğu tespit edildi, ancak bu büyük transferin sebepleri hala belirsizliğini koruyor. Uzun zaman sonra bu blockchain devi kendi coin’ini sattı!

XRP’nin fiyatı da bu gelişmelerin etkisi altında dalgalanıyor. Pazartesi gününden bu yana %4.38 oranında bir artış yaşandı ve XRP şu an Bitstamp borsasında 0,50896 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para dünyası, Blockchain devi Ripple’ın bu büyük transferleri ve fiyat performansını yakından takip ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir