Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.212
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.212
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Optimism Tekrar Airdrop Yapıyor!

Optimism,Airdrop,OP,OP Airdrop,Ethereum,Layer-2

Optimism yaklaşan airdrobun ayrıntılarını ve miktarını kullanıcılarla paylaştı.

Optimism (OP) ekibi, 31.000’den fazla farklı adrese yönlendirilen 19 milyon OP tokeni ile üçüncü airdrop turunun resmi bir açıklama ile başladığını duyurdu.OP Geliştirici ekibinin ifadelerine göre, bu airdrop, Optimism Collective’in katkılarına teşekkür etmek ve ödüllendirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Tokenler, şu anki airdrop için ayrılmış olan toplam arzın %19‘unu oluşturacak şekilde paylaştırılacak ve önceden belirlenen arz miktarı üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Dağıtımdan yararlanacak olanlar, 20 Ocak – 20 Temmuz 2023 tarihleri arasında OP tokenleri ile oy kullanmış olan kullanıcılar arasından seçildi. Her kullanıcıya en fazla 10.000 token dağıtılacak ve tokenlerini oy kullanma işleminden önce 7 günden daha kısa bir süre içinde elden çıkaran kullanıcılar dağıtıma dahil edilmeyecekler.

Ayrıca, OP yönetimi, bu altcoin dağıtımları için resmi bir talep sayfasının bulunmadığını ve dağıtım için web sitesi bağlantısı paylaşan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

İkinci airdrop turu 16 Haziran’da düzenlenmiş ve toplamda 11 milyon OP tokeni, 307 bin kişiye ücretsiz olarak dağıtılmıştı. İlk turda ise 200 milyonun üzerinde token, 250 binin üzerinde erken katılımcıya ücretsiz olarak verilmişti.

Bu token dağıtımından yararlanabilecek kullanıcaların daha önceden OP Airdrop’u alan kullancılara göre belirleneceği açıklandı.


Dikkatinizi Çekebilir:SEC ve Binance.US Davasında Karar Çıkmadı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir