Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.386
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.386
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

SEC ve Binance.US Davasında Karar Çıkmadı!

sec ve binance

SEC ve Binance US arasında gerçekleştirilen dava duruşmasında herhangi bir karar çıkmadı. İşte mahkeme detayları!

Geçtiğimiz gün ABD Menkul Kıymetler ve Borsa komisyonu SEC ve Binance US arasında ki dava için ilk duruşma gerçekleşti. Duruşmaya bakan hakim Zia Faruqui, Binance ve SEC’in belgeler konusunda anlaşmazlığı azaltmalarını ve işbirliğini yapmalarını istedi.

SEC, Binance.US’ten müşteri varlıklarıyla ilgili bazı bilgiler istedi. Ancak Binance.US’in  bir üst şirketi BAM’in şu ana kadar bu talebi yerine getirmediğini söyledi. Ayrıca SECborsanın mahkeme tarafından talep edilen belgeleri sunmadığı için mahkemeden Binance.US için inceleme emrinin verilmesini talep etmişti.

Binance.US’in  bir üst şirketi BAM ise SEC’in bu iddiasının reddetmişti.

Mahkeme hakimi ise SEC’in Binance’i denetleme talebini reddederek SEC ve Binance’nin işbirliği içinde çalışmalarını istedi.

Hakim Zia Faruqui, “Sizden hepinizin sıcaklığı biraz düşürmeye çalışmanızı ve geçmişi unutup neyi çözebileceğinizi düşündüğünüzden bana biraz sunmaya çalışmanızı istiyorum” dedi.

SEC Mahkemede, kripto varlık cüzdanlarının ve Bam’ın genel defteri de dahil olmak üzere finansal tablolarının kontrolünü elinde tutan “olağanüstü durum kurtarma politikaları” dahil olmak üzere müşteri varlıklarının saklanması hakkında bilgi istiyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Buna karşılık olarak Binance.US’in  bir üst şirketi BAM, karşılıklı olarak kararlaştırılan bir tarihte genel muhasebe defterini oluşturacağını söyledi. Ayrıca SEC, müşteri varlıklarını kontrol eden “yeni markalanmış Binance Kuruluşu” olduğunu söylediği Ceffu hakkında bilgi istedi.

Son olarak düzenleyici kurum ve BAM, 12 Aralık’ta duruşma yapılmasını ve 10 Aralık’a kadar ortak durum raporunun sunulmasını kabul etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir