Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.543
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.543
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase, Sino Global ve Libra Alums Web3 Fonu Başlattı

coinbase web3

Coinbase, Sino Global ve Libra Alumns, Web3, yapay zeka ve biyoteknoloji alanlarında erken aşama yatırımlarına odaklanacak.


▪️ Kripto ve fintech sektörlerinde tanınmış olan Coinbase gibi bazı isimler, 60 milyon dolarlık yeni bir fon olan Oak Grove Ventures’ı kurmak üzere bir araya geliyor.

▪️ Singapur merkezli Oak Grove Ventures ekibinde, daha önce Sino Global Capital (şimdi Ryze Labs) bünyesinde çalışmış olan Sally Wang, Libra’nın eski teknoloji lideri olan Ethan Wang, Alchemy Pay’in kurucu ortağı Shawn Shi ve Coinbase’in eski başkan yardımcısı Michael Li gibi önemli isimler bulunuyor.

▪️ Fonun yatırımlardan sorumlu başkanı Sally Wang, yaptığı bir açıklamada, “Çığır açan teknolojileri geliştirme yolculuğunun yalnızca sermaye ile sınırlı olmadığını anlıyoruz.

▪️ Bu, inovasyon tutkusunu paylaşan vizyonerler, öncüler ve kurucuların bir topluluğunu teşvik etmekle ilgilidir. Bu fonun temel stratejisi oldukça basit ancak derindir: kurucular için kaynakları sağlamak” dedi.

▪️ Basın açıklamasında, geçmişte bir aile ofisi olarak faaliyet gösteren Oak Grove Ventures’ın 30’dan fazla projeyi başarılı bir şekilde destekleyerek erken aşama yatırımlarında kanıtlanmış bir geçmişe sahip olduğu vurgulandı. Oak Grove, duyurulan yatırım portföyünün içinde sekiz fon ve 14 yüksek kaliteli projenin bulunduğunu belirtiyor; bu projeler arasında SpaceX ve Neuralink gibi önemli isimler yer alıyor.

Bizlerden Anında Haberdâr Olmak İçin Google News Üzerinden de Takip Edebilirsiniz


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir