Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.661
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.661
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İstanbul’da Gerçekleşecek Olan Web3 Etkinlikleri

İstanbul’da Gerçekleşecek Olan Web3 Etkinlikleri! Her geçen gün blockchain ve Web3 tutkunlarını bir araya getiren bu tür etkinlikler artmaya devam ediyor. Dünyanın birçok büyük şehrinde gerçekleşen bu etkinliklerden biri de İstanbul’dur. Peki, önümüzdeki dönemde bizi hangi etkinlikler bekliyor?

CosmoVerse
Cosmoverse; Cosmos ekosistemi, birlikte çalışabilirlik ve daha fazlasına odaklanan en büyük konferanstır. Cosmos topluluğu her yıl yeni bir şehre seyahat eder: 2021’de Lizbon, 2022’de Medellin, şimdi de İstanbul.

Tarih: 2-4 Ekim 2023
Yer: Swissôtel The Bosphorus

Devconnect
Devconnect, Ethereum’un en önemli geliştiricilerini, araştırmacılarını ve topluluğunu bir araya getirmeyi amaçlıyor. Devconnect etkinliklerinde Ethereum’daki trend konular hakkında derin tartışmalar yapabilir ve halihazırda çözmeye çalıştığınız sorunlar üzerinde iş birlikleri yapabilirsiniz. Devconnect Cowork, ağ oluşturabileceğiniz ve Ethereum’da çalışan insanlarla tanışabileceğiniz bir yerdir.

Tarih: 13-19 Kasım 2023
Yer: İstanbul Kongre Merkezi

İstanbullish
30 Eylül’de Feriye Sarayı’nda Türkiye’nin ilk Hedera temalı etkinliği düzenlenecek. Etkinlikte Hedera, Ernst & Young, TÜBİTAK ve diğer önemli kurumlardan üst düzey temsilciler konuşma yapacak. Blok zinciri ve kripto düzenlemeleri gibi konuların ele alınacağı etkinliğin, İstanbul’un blok zinciri teknolojisindeki önemli konumunun anlaşılması için oldukça değerli olduğunu söyleyebiliriz.

Tarih: 30 Eylül 2023
Yer: Beşiktaş-Feriye

EMERGE
EMERGE, gelişmekte olan pazarlardaki start-up’lara ve yeteneklere teknoloji alanındaki küresel yatırım, iş ve kariyer fırsatları sunan bir platformdur. Birçok konferans düzenleyen ve eğitim kampları organize eden şirket, yakında bir eğitim teknolojisi platformu başlatmayı planlıyor. 2018 yılında Belarus’ta kurulan EMERGE, o tarihten bu yana Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın en önde gelen start-up konferanslarından biri haline geliyor.

Tarih: 2-3 Ekim 2023

FutureGo Summit
Dijital dönüşüm dönemi başlamak üzere. Liderlerin iz bırakmak ve geride kalmamak için en yeni teknolojilere hızla adapte olması ve çevrimiçi alandaki değişikliklere ayak uydurması gerekiyor. FutureGO Teknoloji Zirvesi de bu konuda rehberlik etmek için öne çıkıyor. İki gün sürecek olan bu etkinlikte sektör liderleri; yapay zeka, yeni Web3 iş akışları, dijital moda, üretken sanat, bir pazarlama aracı olarak meta veri tabanı ve fiziksel deneyimler gibi konuları ele alacak ve teknoloji dünyasındaki en yeni fırsatları, zorlukları ve sorunları masaya yatıracak. Program; iş süreçlerini, yönetimi, kurum kültürünü ve müşteri deneyimlerini nasıl etkileyeceğini anlamaya yardımcı olan içeriklerle dolu olacak.

İstanbul'da Gerçekleşecek Olan Web3 Etkinlikleri

Tarih: 6-7 Ekim 2023
Yer: Ataşehir Atatürk, Ataşehir Blv.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin’de Son Durum!

Synopsis Istanbul
Synopsis, çok çeşitli blok zinciri, Web3, meta veri tabanı, GameFi, NFT ve kriptografiyle ilgili diğer konuları inceleyen büyük ölçekli bir uluslararası zirve ve kripto endüstrisi toplantısıdır. Hem sektör profesyonellerine hem de kripto ve blok zinciri teknolojisiyle yeni tanışanlara uygundur.

Tarih: 2-3 Kasım 2023
Yer: Yenibosna Merkez, Pullman Istanbul Hotel & Convention Center

Öne çıkan konuşmacılar:

Evan Auyang – Group President at Animoca Brands
Massimo Morrini – Chief Economist at Algorand Foundation

Binance Blockchain Week
Divan Kuruçeşme’de 8-9 Kasım’da düzenlenecek olan Binance Blockchain Week 2023, Boğaziçi’nin etkileyici manzarasında blok zinciri ve Web3’ün geleceği hakkında önemli tartışmalara ev sahipliği yapacak. İki ana sahnede Web3’ün geleceğini şekillendirecek 100’den fazla etkili isim bir araya gelecek. Bu etkinlik, geçen yıl Paris ve Dubai’de gerçekleşen büyük başarının ardından düzenleniyor.

Tarih: 8-9 Kasım 2023
Yer: Divan Kuruçeşme Kuruçeşme, Beşiktaş

Staking Summit
Staking Zirvesi, lider PoS protokolleri, doğrulayıcılar, yatırımcılar ve staking uzmanlarından en etkili isimleri bir araya getiren iki günlük olağandışı bir konferanstır.

Tarih: 10-11 Kasım 2023
Yer: Wyndham Grand Levent

Öne Çıkan Konuşmacılar:

Justin Sun – Founder, Tron

Anton Bukov – Co-Founder, 1inch

Martin Köppelmann – Co-founder and CEO, Gnosis

Doruk İşmen – Turkey Country Lead, dYdX Foundation

ETHGlobal Istanbul
ETHGlobal Istanbul, dünyanın dört bir yanından Ethereum için geleceği şekillendirmek isteyen geliştiricilere kapılarını açıyor. Ethereum’a duyduğu ilgiyle bilinen yerel topluluğun yanı sıra farklı bölgelerden gelen uluslararası katılımcıları da ağırlamayı hedefleyen etkinlikte yaklaşık 1500 topluluk üyesinin yer alması bekleniyor.

Tarih: 17-19 Kasım 2023
Yer: ICC – İstanbul Kongre Merkezi

Bu yazı CoinDesk Türkiye’den Aybars Dorman’dan alıntılanmıştır

Etkinlikleri kolayca takip etmek ve kayıt olmak için buradan gidebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir