Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.632
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.632
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İstanbul Blockchain Week Sonlandı! Etkinlikte Neler Yaşandı!

İstanbul Blockchain Week Sonlandı! Etkinlikte Neler Yaşandı!

Kripto ve Blockchain teknolojisi severlerin ve birden çok projenin katıldığı İstanbul Blockchain Week etkinliği sonlandı. Etkinlikte Neler Yaşandı?

22-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye’nin en büyük kripto ve blockchain zirvelerinden biri olan İstanbul Blockchain Week sonlandı. Etkinlik kapsamında sektör içerinde tanınan birçok kripto fenomeninin yanı sıra CoinW, Toobit ve Socios.com gibi önemli platformlarda yer aldı.

Dikkatinizi Çekebilir: Mastercard, Binance Kripto Kart Programlarını Sonlandırıyor!

Etkinlik kapsamında alanda stant açan bir çok projenin aksine sektör içerisinde yer alan bir çok projenin önemli isimleride istanbul Blockchain Week etkinliğine katılım sağladı. Katılım sağlayanlar arasında son zamanda Binance listelemesi ile gündeme gelen CyberConnect projesinden Yilan Huang’da etkinlikte yer aldı.

Etkinlik bünyesinde konferans düzenleyen BTS Labs panelinde CyberConnect’in geleceği hakkında sunum yapan Yilan, CyberConnect projesinin gelecekte Web3 sosyal ağları arasında lider olabileceğini vurguladı.

İstanbul Blockchain Week

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Etkinlik alanında en çok ilgi çekenler ise Robot Sophia ve 1 dolardan Bitcoin almasıyla tanınan Dawinci oldu.

İstanbul Blockchain Week etkinliğinin en büyük özelliği sektör içerisinde yer alan bir çok fenomen ve projeyi tük kripto topluluğu ile etkileşim kurma fırsatı sağlamsı. Buna benzer etkinlikler ile topluluk ve projeler bir araya gelmekte. Bir sonraki büyük etkinlik ise Kasım ayında yapılacak olan Binance Blockchain Week etkinliği olacak.

Bu link üzerinden “COINMUHENDISI” kodu ile indirimli bilet alarak şimdiden yerinizi ayırabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir