Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.598
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.598
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

FTX CEO’sunun Ailesi Davalarla Mücadelede!

FTX CEO'sunun Ailesi

FTX CEO’sunun Ailesi Davalarla Mücadelede! Sam Bankman-Fried’in, artık iflas etmiş kripto para borsası FTX’in eski CEO’sunun ailesi, kendilerine yöneltilen suçlamalara karşı mücadele ediyor. Joseph Bankman ve Barbara Fried, FTX tarafından açılan bir davanın reddedilmesini talep ediyor. Şirketle olan bağlantılarını kişisel kazanç için kullanmadıklarını ve sadece oğullarıyla olan ilişkileri nedeniyle haksız yere hedef alındıklarını iddia ediyorlar.

Anahtar noktalar:

  • FTX, Bankman ve Fried’i şirket pahasına kendilerini zenginleştirmekle suçluyor, ancak onlar herhangi bir yanlış uygulamadan habersiz olduklarını söylüyor.
  • Avukatları, FTX’in iddialarının spekülasyona dayandığını ve somut kanıtların eksik olduğunu savunuyor.
  • Bankman’ın FTX’e karşı bir emanet görevi olduğunu iddiasını reddediyorlar.
  • Ayrıca, FTX tarafından bahsedilen 10 milyon dolarlık hediye ve Bahamalar’daki mülkün kendilerine ait olmadığını, şirkette çalışanlar tarafından iş yeri olarak kullanıldığını ve 10 milyon dolarlık transferin Sam Bankman-Fried’in kişisel hesabından, şirketin milyarlarca dolar değerinde olduğu bir zamanda gerçekleştiğini belirtiyorlar.
  • FTX, Bankman ve Fried’e aktarılan milyonlarca doları geri almak için Eylül 2023’te dava açtı.

Dikkatinizi çekebilir: Kripto Dolandırıcılığı Gerçekleşti!

Bu hukuki mücadelenin sonucu, devam eden FTX iflas müzakereleri için önemli sonuçlara yol açabilir ve iflas etmiş şirket yöneticilerinin aile üyelerinin nasıl hesap vereceği konusunda emsal teşkil edebilir. FTX CEO’sunun Ailesi bu davalarla bir süre daha mücadele edecek gibi gözüküyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir