Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.224
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.224
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Sam Bankman-Fried Nihayet Tanıklık Ediyor

Sam Bankman-Fried

Sam Bankman-Fried, bir dolandırıcılık davasının sanığı olarak Perşembe günü ifade verdi. İş kararlarıyla ilgili FTX avukatlarından tavsiye alma konusundaki sorularla karşı karşıya kaldı. Jüri, bu sorgulamadan hariç tutuldu ve bu tartışmaların savunmanın dava sürecinde kullanılıp kullanılamayacağını hakim karar verecek.

Mahkeme Hakimi Lewis Kaplan, avukatlar arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle jüri olmadan bu nadir sorgulamaya izin verdi. Kaplan, Donald Trump ve El Kaide operatörleri gibi önemli figürlerin yer aldığı yüksek profilli davaların yönetildiği bir mahkeme tarafından normların dışında bir karar olarak kabul edildi.

Sam Bankman-Fried ifadesinde FTX’in genel danışmanı Daniel Friedberg‘i önemli iş kararlarına dahil etti. Önemli meselelerde Friedberg’e güvendiğini ve belgeleri detaylarına inmeden imzaladığını iddia etti. Belirli iş kararları hakkında sorulduğunda belirsiz cevaplar verdi ve bazı konuların bilgisine sahip olmadığını reddetti.

Başsavcı Danielle Sassoon, Sam Bankman-Fried’i hizmet şartları ve FTX avukatlarının rolü de dahil olmak üzere çeşitli konularda sorguladı. Bazı soruları Sam Bankman-Fried’ın avukatı Mark Cohen tarafından itirazlara neden oldu.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 27 Ekim

Hakimin Kararı

Sorgulamanın ardından Hakim Kaplan, Sam Bankman-Fried’ın avukatlarla olan etkileşimlerinin jüri önünde tartışılıp tartışılamayacağına karar verecek. FTX avukatlarını Bankman-Fried’ın eylemlerinden sorumlu tutma konusunda şüpheli olduğunu ifade etti.

Savunma iki tanığı çağırdı, ancak ifadeleri savunmanın ana noktalarına karşı çıkmadı. Sam Bankman-Fried’ın devam eden sorgusu ve karşılıklı sorgulamadan sonra dava, gelecek hafta sona ermesi bekleniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir