Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.815
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.815
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Celer, Scroll Mainnet İçin Köprüleme Başlattı!

Scroll,Celer Network, Scroll Mainnet, Scroll Airdrop, Celer airdrop

Celer, Scroll Sepolia Testnet için ilk destek duyurusunun ardından, Scroll Mainnet için cBridge ve Celer IM desteğini başlattığını sevinçle duyuruyor. Bu heyecan verici gelişme, Scroll ile stratejik ortaklığındaki önemli bir kilometre taşını temsil ediyor ve daha fazla blok zinciri ve katman-2 ekosisteminde sorunsuz işbirliği sağlama yolunda büyük bir adım atıldığını gösteriyor.

Celer, başlangıçta Scroll ve cBridge üzerindeki diğer desteklenen zincirlerimiz arasında ETH köprüsünü destekleyerek işe başlıyor. Bu, kullanıcıların ETH’yi çeşitli protokoller arasında kolayca aktarmasını sağlar.

Başlangıçta Scroll Mainnet ve diğer zincirler arasındaki token transferlerini desteklemek için likidite havuzu tabanlı bir yöntem olan xLiquidity modelini kullanıyor. Ayrıca, Celer’in Scroll ile entegre Zincirler Arası Mesajlaşma Çerçevesi, geliştiricilerin sorunsuz zincirler arası uygulama mantığına sahip dApp’ler oluşturmasına olanak tanır. Bu dApp’ler sadece çeşitli zincirler ve katman-2’ler arasında sorunsuz zincirler arası kullanıcı deneyimi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda NFT köprüleri, farklı zincirler arasında NFT satın alma ve teklif verme yeteneği ve zincirler arası ödül talep etme gibi özellikleri de destekleyebilir.

Birlikte çalışabilirlik çalışmalarını genişletmeye ve daha fazla token ile zinciri desteklemeye devam ettiğinde, daha heyecan verici güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin. Potansiyel tam anlamıyla sınırsızdır ve Celer, zincirler arası bağlantının geleceğini şekillendirmede sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyar.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Scroll Nedir?

Scroll, Ethereum için yerel bir zkEVM Katman 2 ölçeklendirme çözümüdür ve daha düşük maliyetler, daha yüksek hızlar ve sonsuz ölçeklenebilirlik sunarken güvenlik ve merkeziyetsizliği öncelikli tutar. Scroll, bayt kodu düzeyinde uyumluluk ve yüksek birleştirilebilirlik ile Ethereum geliştiricileri için Scroll üzerinde çalışırken Ethereum’da çalışmakla neredeyse aynı deneyimi sunar. 2021 yılında kurulan Scroll, Ethereum ölçeklendirme trilemmasını çözmek amacıyla yola çıkmış, küresel çapta merkezi olmayan bir ekibin ürünüdür.


Celer Nedir?

Celer, farklı zincirler arasında Token, DeFi, GameFi, NFT, yönetişim, gizlilik çözümleri ve daha fazlasına erişimi kolaylaştıran bir blok zinciri birlikte çalışabilirlik protokolüdür. Geliştiriciler, Celer Zincirler Arası Mesaj SDK’sını kullanarak verimli likidite kullanımı, tutarlı uygulama mantığı ve paylaşılan durumlara erişim sağlayan yerel dApp’ler oluşturabilirler. Celer özellikli dApp’lerin kullanıcıları, çoklu blok zinciri ekosisteminin avantajlarından yararlanırken aynı zamanda tek bir zincirde gerçekleştirilen bir işlem kullanıcı deneyiminin basitliği ile karşılaşacaklardır.


İlginizi Çekebilir: Anboto Labs, 3 Milyon Dolarlık Fon Aldı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir