Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.834
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Anboto Labs, 3 Milyon Dolarlık Fon Aldı!

Anboto Labs, 3 Milyon Dolarlık Fon Aldı!

Kripto para dünyasında büyük bir adım atan Hong Kong merkezli Anboto Labs, 3 milyon dolarlık fon topladı ve kurumsal düzeyde bir gözetim dışı ticaret platformunu başlattı. Şirket, bu önemli gelişmeyi paylaşarak, Kronos Ventures, Cherry Crypto, Mechanism Capital, XBTO ve Matrixport gibi büyük yatırımcılardan elde ettiği fonla gelecek hedeflerine odaklandığını belirtti.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 26 Ekim

Açıklamaya göre, Anboto Labs, üçüncü çeyrekte toplamda 3 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Bu yatırımların, geçen yıl topladığı 1,9 milyon dolarlık fonun üzerine eklenmesiyle şirketin değerlemesinin 35 milyon dolara ulaştığı ifade edildi. Şirketin kurucu ortağı Guillaume Forcade, bu gelişmeye ilişkin olarak, “İlk günden beri gelir elde ediyoruz ve bugün uygulama platformumuzu deneyimli tüccarlardan oluşan daha geniş bir kitleye tanıtmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Anboto Labs, yeni başlattığı platformun 18 aylık kapalı beta sürecinden geçtiğini ve 20 borsa ve blok zinciri ağında 4 milyar dolarlık işlem hacmi kaydettiğini duyurdu. Şirket, ticaret deneyimini optimize etmek için TWAP, VWAP ve iceberg gibi çeşitli yürütme algoritmaları sunduğunu belirtirken, kullanıcıların müşteri tanıma süreci olmadan kaydolmalarına, çok faktörlü kimlik doğrulama ayarlamalarına ve IP adreslerini güvenli bir şekilde beyaz listeye almalarına olanak tanıdığını vurguladı.

Anboto Labs, önümüzdeki aylarda “tüm kripto tüccarları için kurumsal düzeyde yürütme araçlarına erişimi demokratikleştirmek” amacıyla, gözetim dışı ana hizmetler gibi ticaret özelliklerini genişletme planları yaptığını açıkladı. Bu, şirketin sektördeki etkileşimini artırmak ve kripto ticaretini daha erişilebilir hale getirmek için atılan önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir